Välkommen hem Simba

Där på golvet i vår tvättstuga ligger en liten vit snöbjörn. Med kolsvart nos och mjuka gulliga öron. Det är Simba, vår nya familjemedlem.

Ja, vi har blivit med hund. Det var dags nu ♡

Simba är en vit Golden Retriver, 8,5 veckor gammal. Igår hämtade jag och Joonas honom hos uppfödaren nära Tammerfors. Det var en speciell bilfärd ner. Mycket tankar, mycket känslor. Det är något helt nytt som börjar nu. Tänk, vi har ingen aning om hur livet ser ut imorgon, sa vi.

Vi hade besökt uppfödaren en gång tidigare, men då visste vi inte vilken valp som skulle bli vår. När vi sedan äntligen fick träffa honom första gången blev vi båda två överraskade över att han var så stor. Eller större än vi hade förväntat oss. En knubbig gosboll med en söt liten putmage. Får man vara så där söt?

Bilresan hem gick över förväntan, Simba började med att sova helt avslappnat i min famn. Och jag blev kär. Hade inte behov av att göra något annat än att sitta och se på honom. Vår lilla Simba ♡

När vi kom hem hade vi en vrålhungrig nallebjörn som fick mat, och sedan hann han upptäcka lite av både huset och gården, och träffa katten förstås. Som var mycket intresserad och helst vill ha uppsikt över den nya fyrbenta varelsen. De kommer nog att bli vänner snabbt har jag på känn. Sedan somnade Simba på sin blåa filt i tvättstugan, som om han tog för givet att det var det rummet som skulle vara hans. Första natten gick också den över förväntan, jag tror vi har fått en klok liten kille.

Jag har varit lite orolig hur det månne ska kännas att ha en ny hund här i huset. I hjärtat, i livet. En hund som inte är Pepe. Men nu vet jag. Det känns så rätt så. Simba kommer att ge oss så mycket glädje och kärlek. Och Pepe är med oss, hela tiden ♡

Nu ska jag fortsätta livet i valpbubblan. Ingen kalender den här veckan, det känns bara överflödigt. Vi får allt se hur det går med mitt hemmajobb den här veckan, om jag kommer att kunna slita mig. Ni vet vad jag gör det mesta av tiden åtminstone :)

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

4 svar

  1. Hej Natalie! Vi träffades ju på Strandis nyligen. Roligt att ni tagit valp, vilket äventyr! Vår valp är nu sju månader men minns ännu den första tiden. Vi nästan smög på tå för att hon skulle få sova när hon ville, sonens kompisar fick hållas på utsidan 🙂 Hoppas ni inte har alltför mycket ny inredning och dyra kläder för de lever ju nog farligt nu 🙂 Vågar inte räkna hur mycket vår Charlie kostat oss. Men vilken glädje att ha hund. Kan tänka mej att det är en snäll och medgörlig ras ni valt!

    1. Nemen hej, vad roligt att du hittat hit 🙂 Hihi, ja valptiden är nog speciell, med alla sina utmaningar och mysstunder. Han verkar vara en snäll kille än så länge iaf 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.