Jag är här för att följa mitt hjärta, gå min egen väg och
lita på livet.

Och jag vill inspirera dig att våga göra detsamma; på ditt eget, unika vis.

Så roligt att du hittat hit!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är en finlandssvensk kreativ själv bosatt i Jakobstad, Finland. Jag bor här i vårt söta gamla ljusblåa hus med min sambo Joonas, hans 9-åriga dotter, hunden Simba och katten Oliver.

För tio år sedan när jag grundade mitt företag väcktes min dröm om att en dag driva mitt 'själsstyrda' företag. Att kunna kombinera mina många olika passioner och dagligen få jobba med det jag älskar. Jag hade redan då en klar bild på vad det var jag gjorde, även om jag inte hade någon aning om hur det skulle gå till.

Att få uttrycka mig kreativt och samtidigt hjälpa andra människor att följa sina drömmar var kärnan i min vision.

Under resans gång har jag, mitt liv och det jag gjort i mitt företag ändrats flera gånger om. Jag har utforskat och testat mig fram, misslyckats och blivit fullständigt överraskad av oväntade plot twists. Jag har gjort stora livsförändringar, jag har gång på gång kastat mig ut i det okända, jag har grävt djupt i mina allra mörkaste hörn och jag har tagit mig igenom allvarliga hälsoutmaningar.

Livet har visat mig vägen,

och nu när jag ser tillbaka vet jag att alla delar av min resa har tjänat sitt syfte.

Idag jobbar jag som coach, konstnär, kreatör och yogalärare; min vision blev sann. Jag brinner för att vägleda andra kvinnor att hitta sitt sanna jag och våga följa det som deras hjärtan viskar. Att komma i kontakt med kroppen, kreativiteten och din inre visdom ser jag som viktiga pusselbitar på resan till att stiga in i din fulla kraft.

Jag vill se dig stråla och leva ditt liv fullt ut.

Varför? För att jag helhjärtat tror på att det är därför vi är här. That's what we all came for.

Och jag vet att det är när jag själv vågat skala av det som inte varit mitt äkta jag, när jag vågat öppna upp för nya möjligheter och tagit mod till mig att gå min egen väg som jag har känt mig allra mest levande, fri och i kontakt med mitt sanna jag.

Inget av detta är dock en dans på rosor. Det krävs mod, tillit och engangemang för att våga gå den här vägen. Och att det dessutom är en färskvara gör det ännu mera intressant! Att gå din egen väg och att hitta ditt sanna jag är en livslång process, och om jag får går jag väldigt gärna en bit med dig på vägen.

Jag erbjuder

coachande, intuitiva samtal, skräddarsydda föreläsningar, samt workshops och kurser i intuitiv målning, yoga och frigörande rörelse. Jag är utbildad livscoach och yogalärare.

Jag skapar också kraftfulla, abstrakta målningar och gör skräddarsydda beställningsarbeten till dig som vill ha en alldeles unik målning till ditt hem.

Grafisk design och matfotografering utgör också de en del av det jag gör, det var så mitt företag fick sin början när jag studerade grafisk formgivning för snart tio år sedan.

Som du märker har jag många strängar på min lyra, vilket jag under åren ibland upplevt som smått kaotiskt. Men nu känner jag att jag äntligen hittat ett sätt att knyta ihop alla mina passioner till en helhet som inte bara ger mig otroligt mycket glädje och mening, utan som också tillför ett stort värde till DIG som på ett eller annat sätt tar del av det jag erbjuder.

Tack för att du är här. Om du känner dig dragen till mig och det jag gör är du så välkommen att höra av dig.

NathalieAuren_signature-06

As you start to walk on the way, the way appears.

Rumi

Bekanta dig med mina tjänster

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.