En helg med hästdoft och närvaro + veckans kalender

Det känns i kroppen att jag använt muskler jag inte vetat om att jag hade. Och det känns i hjärtat att jag upplevt något utöver det vanliga. Jag har varit på mitt livs andra ridläger!

Som i en bubbla. En lyckobubbla. Det beskriver min helg ganska utförligt. Jag har alltså varit på ett ridläger för vuxna vid Stall Falisa i Maxmo. En hel helg med fokus på att umgås med och lära av hästarna. Mitt inre barn, lilla Natti, fick komma fram och göra något av det hon älskar allra mest. Att vara med hästarna. Vi red, lekte, lärde oss, pysslade om djuren, sköt med pilbåge, gosade med åsnan Iior, mockade och sov långa nätter. Jag var totalt avkopplad. Och så lycklig i själen. Det var helt underbart.

Jag ska skriva ett längre inlägg om Stall Falisa och helgens upplevelser, nu behöver jag bara smälta lite först.

Hittar du annars åsnan på den första bilden? 🙂

Åsnan Iior, jag och bamsingen Mumrik och min lägerkompis Sofie på Gimir. Foto: Tessa Turtonen

Att börja en ny vecka med denna helg i färskt minne är verkligen guld värt. Jag har en intensiv vecka framför mig med deadlines och matfotokurs på lördag, så det gäller att göra smarta val och prioritera återhämtning mellan varven. Jag kommer att tanka energi tillsammans med nära och kära, andas ute i skogen och landa hemma i soffan. Det blir min vecka det! Hur ser din vecka ut?

Ta hand om er! Och fråga gärna om du undrar över något om ridlägret. Ett utförligare blogginlägg dyker som sagt upp inom kort.

Kram Nathalie

Söta fölet Sixten with his crew!

Min kalender för veckan:

Måndag: I dag började jag morgonen med att få håret fixat hos min kära mor. Väl hemma igen var det dags för lunch och lite bokföring. Nu sitter jag här och planerar veckans jobb. Eftersom jag jobbar lördag den här veckan får denna dag vara ganska tom. Smälter även helgens alla intryck, både i kropp och sinne. Mot kvällen ska vi åka till veterinären med frassen vår, vilken tur att han inte vet vad som väntar… *snipsnip*

Tisdag: Äntligen en jobbdag på kontoret! Nästan en vecka sedan jag varit där sist, har bara flängt runt på en massa annat. Designjobb på agendan. På kvällen ska jag delta i StoryBoost, en inspirationsdag med temat storytelling. Ska bli intressant! Någon annan företagare här i Jakobstadsnejden som ska dit?

Onsdag: Kontorsdag nr2. Ska börja förberedelserna inför lördagens fotokurs! På kvällen promenad med kära Anki.

Torsdag: Kontorsdag nr3! Fortsätter med förberedelserna, och även med designjobb.

Fredag: Lugn morgon ska det bli. Sedan handla och förbereda det sista inför matfotokursen på lördag. Lunchdejt med en ny vän! Kvällen kommer att gå åt till att ställa fram inför kursen på Villa Rosenlunden. Tidigt i säng!

Lördag: Matfotokurs i samarbete med Jakobstads Arbis! Det kommer att bli kul och intensivt. Så spännande!

Söndag: Göra så lite som möjligt. Återhämtning, återhämtning, återhämtning.

Du får jättegärna trycka på hjärtat under inlägget om du gillar det du läser! Det hjälper mig att få en bättre inblick i vilka typer av inlägg du som läsare gillar mest. Tusen tack för att du läser!

Picture of Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari