Syrenlycka och drömmar som blir sanna + veckans kalender

Som jag väntat på det här. Att de gamla syrenerna i vår trädgård äntligen ska börja blomma. Att få känna doften, att plocka stora buketter. Att få njuta av det vackra vi har strax utanför dörren.

Nu går jag omkring med ett leende på läpparna och doftar jag så mycket jag hinner. Trycker in ansiktet i blommorna och drar in. Tänk att så mycket minnen och känslor kan finnas inne i en doft? Och tänk att jag får ha trädgården full med dessa skönheter? Tänk hur livet blir. Nu är det bara att hoppas på att de blommar i flera dagar ännu.

Vad har jag annat på gång då? Jo, den här veckan är ganska speciell. Flera av mina drömmar ska bli sanna, eller så får de en skjuts framåt för att bli sanna lite längre fram.

Som ni kanske vet är jag är en riktig drömmare, jag fascineras av att vi kan påverka huruvida våra drömmar kan bli sanna eller ej. Och jag har massor med drömmar. Både stora och små. Varje år gör jag en drömkarta, och blir alltid lika ställd när jag inser hur mycket av det som finns på kartan blivit sant när året är slut. HÄR skrev jag en guide om hur du gör en egen drömkarta, ta en titt om det känns lockande.

Vilka drömmar ska slå in den här veckan då?

  • Syrener på egen gård, ja det är en stor dröm som gått i uppfyllelse!
  • Jag har precis skickat in kursplanering inför höstens kurser tillsammans med Jakobstad Arbis. Det kommer att bli fyra matkurser och en matfotokurs! Har funderat och drömt om att hålla en matfotokurs redan i många år, men inte vågat ta tag i saken. Men nu! Nu är det dags, nu känner jag mig redo att lära ut det jag kan och brinner för. Mera info om kursen kommer senare!
  • Jag ska hålla mitt första event som har med yoga att göra! Yoga är något jag behöver och vill ha i mitt liv, och drömmer om att nån dag själv jobba med det på ett eller annat sätt. Nu tar jag första steget och ordnar en yogakväll tillsammans med yogaläraren Nina Åbrandt. Hon står för yogan och jag fixar lite gott att äta. Ska bli så kul!
  • Och så firar jag och min Joonas 1-årsdag på söndag. Tänkt he! Kunde lika bra sätta till en nolla efteråt, för det känns som om vi levt tillsammans så mycket längre. Men om man räknar tid är det ett år, vårt år, och det ska vi fira på något sätt ❤

Det var mina drömmar! Vad drömmer du om?

Kram Nathalie

Denna veckas kalender ser ut såhär:

Måndag: Som sagt, i dag har jag haft deadline för mina kursplaneringar inför höstens kurser. Jag har också testat ett smoothierecept inför torsdagens yogakväll i Nedervetil, resultatet ser ni på bilden. Kunde inte hålla mig, utan gick ut och plockade en stor bukett syrener och fotade lite. Ah, den här tiden. Jag har också haft en videodejt med min grafikerkollega Elin, så kul att ha andra företagare runt omkring sig så att man kan bolla idéer.

Tisdag – onsdag: De dagarna vet jag ännu inte exakt vad jag jobbar med när, det beror på när jag får material från en kund. Jag har en kurskatalog att layouta, en krönika att skriva och ett blogginlägg till ett nytt bloggsamarbete att fixa.

Torsdag: På kvällen är äntligen dags för min och Ninas Yogiska’s yogakväll i Nedervetil! Jag står för After Yogan med smoothiebowls och annat gott, och Nina håller yogan. Under dagen ska jag handla och förbereda, och förhoppningsvis hinna ta det lite lugnt innan jag kör iväg mot Nedervetil på eftermiddagen.

Fredag: Jobb på förmiddagen, blir antagligen en lugn dag efter gårdagens event, och sen träff med Isabella (Träningspaletten).

Helgen: Oplanerad än så länge, hemma ska vi åtminstone vara. Så skönt. Och söndagen e ju lite speciell den ❤

Du får jättegärna trycka på hjärtat under inlägget om du gillar det du läser! Det hjälper mig att få en bättre inblick i vilka typer av inlägg du som läsare gillar mest. Tusen tack för att du läser!

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.