Yogakväll i Nedervetil 13.6 – Peace, love and prana

När jag bläddrar tillbaka i mina anteckningsböcker (ganska många har blivit fyllda de senaste åren) har jag flera gånger skrivit ner vad jag drömmer om. Vad jag vill jobba med, hur jag vill leva. Och något som återkommer många gånger är att ordna olika typer av kurser, events och workshops.

Att inse att den drömmer nu är verklighet och att det hela tiden händer saker som tar mig ännu närmare drömmens kärna är rätt så fantastiskt. Hur livet på något sätt leder mig mot de saker jag där och då drömde om. Matkurser har jag hunnit med en hel del, det var de som var det första steget. Och via en av kurserna träffade jag Isabella (Träningspaletten), och vi kände båda två att här vi något. Vi ska ta och bli vänner, och göra något tillsammans! Så i höstas var det dags för vårt första event, en helt underbar dag med så fina människomöten. Tänk hur en sak leder till en annan?

Och nu till mitt egentliga ärende!

Om ungefär en månad är det dags att ordna nästa grej med en annan likasinnad själ. Det ska nämligen bli en kväll i yogans och smoothiebowlens tecken tillsammans med yogin Nina Åbrandt.

I Gillestugan i min hemby Nedervetil blir det ett spännande yogapass tillsammans med Nina, och efteråt bjuder jag på mättande smoothiebowl och glada dadelbollar. Vi har redan flera anmälda, passa på och boka din plats så att du också ryms med. Och du! Ta med en vän så deltar ni för en lite mindre peng. 🙂

Peace, love and prana

Prana betyder livsenergi. Den här junikvällen är du varmt välkommen med på en resa in i din kropp och ditt energisystem via yoga, meditation och After Yoga, som är sprängfylld av Prana!

Tillsammans med yogaläraren Nina kommer du få bekanta dig med yoga och meditation på ett helt nytt sätt. Utforska, laborera och uppleva rörelse och andning på djupet – känna peace, love & prana i hela dig! Efteråt bjuder foodien Nathalie på After Yoga med grön, skön och närande smoothiebowl, lyckliga dadelbollar och yogité!

Yogan passar dig som har en kropp och som vill uppleva den på ett helt nytt sätt!

Plats
Gillestugan, Gillestuganvägen 23, Nedervetil
Datum och tid
Torsdagen den 13 juni kl. 17.30 – 20.00

Yogalärare
Nina Åbrandt
Foodie
Nathalie Aurén

Pris
Du anmäler dig på förhand och gör du det tillsammans med en vän får ni rabatterat pris!
€38 för en biljett
€70 för två biljetter

Anmäl dig på www.ninasyogiska.com!

Jag hoppas vi ses 🙂

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.