Ny hälsosam matkurs i Jakobstad och Larsmo!

Happy food – mat som gör gott för både kropp och själ. Ja, det heter min nya kurs som jag ska hålla i samarbete med Jakobstads Arbis i början på april. Vi lagar lite av varje, både salt och sött, matigt och lätt. Alla recept är vegetariska, gluten- och sockerfria, och även till stor del mjölkfria. Det blir två tillfällen i Jeppis och ett i Larsmo, kanske du redan har anmält dig?

Nu har jag hållit mat- och bakningskurser i tre terminer. Tänk vad tiden går! Jag kommer ännu ihåg hur nervös och osäker jag var inför den första kursen. Vad hade jag riktigt gett mig in på?! Men bra gick det ju. Och nu har jag nästan 15 kurstillfällen bakom mig. Över 200 personer som jag bakat tillsammans med. Wow! Det blir ganska många kakor det 😉 Men det bästa och värdefullaste av allt är alla fina människomöten. Att sitta där vid ett långbord, diskutera och ranka favoritrecept. Det, det är det bästa av allt med att hålla kurser 🙂

När jag funderade på vilken typ av kurs jag ville göra till den här terminen visste jag ganska snabbt att jag ville att kursen skulle innehålla en mix av den typen av mat som jag älskar. Vegetariska varmrätter, söta bakverk och lättare frukost- och mellanmålstips. Inspiration och idéer till dagens alla måltider!

Vi kommer bland annat att laga minihamburgare med rödbetsbiffar, en matig soppa med broccoli och grönkål, glutenfria brownies, rågröt och ett supersaftigt bananbröd. Och mycket annat!

Ännu finns det plaster, så snabba på och anmäl dig. Bor du inte i Jakobstad eller Larsmo tycker jag du ska ta med en kompis så kan ni samåka. Ni kommer att vara mätta och belåtna efteråt, så ni ska nog orka köra hem 😉

Jag hoppas vi ses, du hittar mera info och länkar till anmälningen under bilden!

Kram Nathalie

Här lagar vi hälsosamma bakverk på min första kurs i Jeppis för ca 1 år sedan!

Happy food – mat som gör gott för både kropp och själ

Inspiration och idéer till frukost och mellanmål, vegetariska varmrätter och småplock samt hälsosamma bakverk och sötsaker. Vi lagar lite av varje, både salt och sött, matigt och lätt. Alla recept är vegetariska, gluten- och sockerfria och även till stor del mjölkfria.

Ta med eget förkläde, ett par små askar för rester och 15 € i kontanter som betalning för ingredienserna.

I samarbete med Jakobstads Arbis

Datum:

JAKOBSTAD 3.4.2019 kl 18-21

JAKOBSTAD 9.4.2019 kl 18-21

LARSMO 11.4.2019 kl 18-21

Anmäl dig genom att trycka på ortnamnet! Hoppas vi ses! 🙂

Min favoritstund nr 2 på varje kurs har definitivt varit när vi dukat fram alla våra skapelser och sett hur mycket gott vi åstadkommit. MUMS!
Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.