Nytt företagsnamn och webbsida + veckans kalender

Hej på er! Jag är tillbaka med mitt veckoinlägg, något jag inte hann med förra veckan. Eller rättare sagt, jag prioriterade det inte. Men nu gör jag det, och nu har jag en rolig liten nyhet att berätta!

Under helgen fick jag ett stort lass med inspiration över mig och tog och uppdaterade min portfolio samt jobba med mig -sidan här på flowkitchen.fi, så skönt att få det gjort! Men det slutade inte där. Jag ändrade dessutom om hela min företagshemsida. Det är nämligen så att jag ända sedan jag grundade mitt företag för sju år sedan har gått under namnet Aurén Design. Ett bra och enkelt namn som berättat vad jag sysslat med, dvs. grafisk design. Men trots det har det aldrig känts riktigt hundra. Och nu under de senaste åren när jag mer och mer också börjat ägna mig åt andra uppdrag som jag verkligen vill satsa på, som matfotografering, receptutveckling och kurser, har namnet inte alls känts rätt.

Jag har inte marknadsfört mitt företag Aurén Design alls, och hemsidan aurendesign.com har stått ouppdaterad sedan jag fick den klar för två år sedan. Det säger ju en hel del om mitt engagemang? Så nu de senaste månaderna har jag funderat så det knakat, och till kommit fram till att jag ska överge namnet Aurén Design och bara använda mitt namn. Och vet ni, det känns så rätt! Nu är jag inte låst till någon viss bransch, mitt företag får ändras och utvecklas tillsammans med mig utan att jag behöver fundera på att byta namn. I’m so happy!

Så ta gärna en titt på min nya webbsida om du vill!

www.nathalieauren.com

Sidan fungerar mest som portfolio för allt det jag gör i mitt företag, både när det kommer till matrelaterade uppdrag och grafisk design. Den är inte ännu helt klar, flera projekt är ännu inte tillagda och det fattas bilder etc. i projekten som nu finns uppladdade. Men för en gångs skull tänker jag låta sidan vara live även om den inte är 100% klar, den är good enough. Och jag är supernöjd!

I och med jag nu känner att jag är på rätt spår, känner jag mig också mycket säkrare i mitt företagande. Tänk vad mycket ett namn och en webbadress kan göra?! För andra än mig spelar det ju ingen som helst roll vad mitt företag heter, men för mig betyder det massor. Det ska känns rätt från början till slut, och det gör det nu. Och tänk vilken stor inverkan den känslan har på inspirationen? Utan den hade jag aldrig gjort så mycket som jag nu gjorde i helgen.

Vad lär vi oss av detta? Jo, följ den där lilla känslan som säger att det här är rätt. Även om det känns obetydligt, konstigt, skrämmande, själviskt, you name it. Den lilla känslan vet alltid vad som är rätt, det gäller bara att våga lyssna.

Det var min lilla nyhet, hoppas du får en riktigt bra vecka!
Kram Nathalie

Och här kommer min kalender för veckan. Receptjobb och Stockholmresa kommer att få det mesta av mitt fokus!

Måndag: I dag har förmiddagen gått åt till att planera veckan, krångel med e-postkonton samt planering av inköpslistor inför receptdag imorgon. Nu sitter jag i soffan med en spinnande liten kisse och skriver det här inlägget. Jag har tusen andra saker jag kunde göra, men jag väljer att sitta här och skriva mitt veckoinlägg. När jag är klar ska jag fara iväg till butiken.

Tisdag: Receptdag för Vasabladet och ÖT! Min sista leverans av recept till tidningarna, den här gången är temat glutenfri vårfest.

Onsdag: Fortsätter med samma tema, siktar på att få alla recept klara för leverans under onsdagen.

Torsdag: Börjar dagen med frukostmingel med Allegro INK (företagarna på Campus Allegro), ska bli kul! Sedan hinner jag jobba nån timme innan jag ska köra till Vasa. Har en liten fotografering med Aroma på eftermiddagen, aw med en vän och sedan flyger jag iväg till Stockholm! Ska bli så roligt, den här helgen har jag väntat länge på.

Fredag och lördag: Jag ska gå en kurs hos Storycoachen Katrin Sandberg där jag och sju andra ska få ta del av hennes coachingmetod “Storymetoden”, och lära hur vi kan använda den när vi jobbar med egna kunder. Jag vill gå kursen för min egen del i första hand, men sedan ska det bli intressant vad den leder till i mitt företagande. Kanske jag nån dag blir Storycoach? Ska skriva mera om kursen och ämnet senare, men på Katrins hemsida förklara hon kort metoden så här:

“Med hjälp av Storycoaching hjälper jag dig, ditt företag – eller dina medarbetare –  att hitta den sanna storyn, äga den och berätta den. På så vis blir vi alla de bästa ambassadörerna för våra liv och våra företag – vi kommer från autenticitet och delar med passion! Och så förändrar vi världen, en story i taget..”

Kan knappt vänta! När jag första gången läste Katrins bok “Hitta din sanna story” för ett par år sedan kommer jag ihåg att jag tänkte att om hon nån gång ordnar kurser/utbildningar i ämnet ska jag definitivt gå. Så ja, det var ett ganska lätt val att anmäla mig när kursen dök upp för några månader sedan!

Söndag: Efter kursen på lördag ska jag umgås med en kär vän innan jag åker hem på söndag. Kommer antagligen att vara rätt så mör efter alla intryck så det blir säkert en hel del chillande och ätande 😉

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari