3 påskrecept utan gluten, mjölk och vitt socker

Påsken står inför dörren, och jag har noll påskpynt framme. Förutom en frusen narciss ute på trappan och en liten bukett tulpaner på köksbordet. Och inte har jag heller planerat någon speciell påskmat. Men påsken kommer ändå, som vilken annan helg som helst!

Så skönt och befriande att inte ha någon som helst stress över att jag borde ha gjort dittan och dattan innan långhelgen. Vi tar det som det kommer, det räcker gott och väl. Vila, träffa familj och vänner och renovering av hallen har vi planerat, och så hämta hem en liten kissekatt ♥ Kommer att bli en fin helg har jag på känn. Hur firar du påsk? 🙂

I år har jag samarbetat med de lokala tidningarna här i Österbotten, och fixat fram några påskrecept utan gluten, mjölk och vitt socker. Superkul att få producera innehåll som når ut till en större målgrupp, och ännu roligare att höra att recepten varit omtyckta.

För någon vecka sedan publicerades mina recept på lite nyttigare påskgodis i Vasabladet, ÖT och Åbo Underrättelser. Lyxiga mintchokladbollar och mättande morotskaksbollar. Du kommer till recepten genom att trycka på rubrikerna här lite längre ner 🙂 Längst nere i inlägget finns också recept från arkivet på en rolig efterrätt med varma apelsiner och maräng.

Och i dag var det publiceringsdags för mitt sista recept, en härlig gul raw cake med smak av mango och persika. En riktig påskkaka! Men den passar såklart också att göra andra gånger än på påsken, somrig och fräsch som den är är den också perfekt till sommaren. Receptet hittar du HÄR eller i tidningarna, och om någon dag borde den också finnas på sevendays.fi.

Hoppas du får en skön och avkopplande påskhelg med mycket sol, god mat, kärlek och lugna stunder ♥

Jag kom precis ihåg att jag har raw caken kvar i frysen efter fotograferingen, så visst har vi har påsk”mat” att mumsa i oss under helgen, hihi.

Kram Nathalie

Morotskaksbollar

I samarbete med HSS Media, publicerad i Vasabladet, Österbottens Tidning och Åbo Underrättelser samt på sevendays.fi.

Mintchokladbollar

I samarbete med HSS Media, publicerad i Vasabladet, Österbottens Tidning och Åbo Underrättelser samt på sevendays.fi.

Varma apelsiner med vaniljglass och maräng

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.