Mitt nya kontor + veckans kalender

Jag har ett sådant lugn inombords just nu. I helgen har jag packat flyttlådor i Vasa, min lägenhet där har gått från att ha varit mitt älskade hem till bara en lägenhet (dock en väldigt speciell sådan). Och i dag är den första dagen jag ”på riktigt” jobbar från mitt nya kontor i det lilla ljusblåa huset i Jeppis! Vilken känsla. Jag är hemma nu.

Själsligt har jag redan flyttat. Officiellt blir jag Jeppisbo (omg, vem hade trott det?!) först från och med april. Men det är skönt att ha tid på sig. Att låta en av livets allra största omställningar ta sin tid. Att ha god tid på sig att rensa bland alla saker och verkligen känna efter vad jag vill ta med mig till vårt gemensamma hem.

Och det här med att ha ett eget kontor. Jag tror inte att jag riktigt fattat det ännu. Ett rum med en dörr som jag kan stänga. Både när jag är där och när jag har jobbat klart. Jag går upp för trappan till jobbet, och går nerför trappan när jag slutar. Det må låta självklart, rum har väl alltid haft dörrar. Men för mig som de senaste fyra åren jobbat i samma rum som jag både sovit, ätit och levt, ja då är det helt fantastiskt med en dörr.

Det ska vara intressant att se hur det ska bli att jobba här. Kommer jag att vara nöjd med ett hemmakontor på vinden, eller kommer jag att känna ett behov av att också söka en kontorsplats inne i stan? Just nu är jag mera än nöjd i alla fall, vi får se sen när jag bott här en tid och inte längre behöver köra rally längs riksåttan. När vardagen lugnat ner sig liksom.

Jag väntar på att få sätta upp tavlor på väggarna, och skriva ut den snygga kalendern från sandramarias.com. Ladda ner den om du inte redan gjort det! Mera grönväxter vill jag också ha, och kanske en hylla. Gardiner tror jag jag skippar, jag vill att så mycket ljus som möjligt ska få komma in. Älskar hur solen skiner in på väggen. Bakom min rygg har jag ju också min yogahörna med den fina tapeten, men den ska jag visa en annan gång.

Nu ska du ha en riktigt skön måndag! Längre ner hittar du mina planer för veckan <3

Kram Nathalie

I’m in lööve med mitt nya höj- och sänkbara skrivbord. Stolen är jag dock inte så förtjust i, även om den nog har en viss charm. Och sladdhärvan, vad gör man med såna?

Och här kommer veckans kalender! Hur ser DIN vecka ut?

Måndag: Här sitter jag nu i mitt kontor och myser. Jag ska skriva färdigt det här inlägget och sätta igång att planera min marknadsföring för våren. Ett recept på glutenfria fastlagsbullar skulle jag också vilja göra, men jag tror det får bli nån kväll under veckan.

Tisdag: Det blir en hel del jobb med olika webbsidor den här veckan. Först ut är att färdigställa Rosenseriens nya sida. Alltid lika kul när ett projekt blir klart. Efter det ska jag börja på med redesignen av Aromas webbsida. Det projektet ska bli extra roligt eftersom vi ska använda de nya bilderna jag fotade i somras och för någon vecka sedan.

Onsdag: Då fortsätter jag med Aromas webbsida, och ska även färdigställa Joonas nya sida som vi jobbat med sedan jul.

Torsdag: På torsdag blir det jobb med olika mindre kundprojekt. Jag ska göra förslag på en jubileumslogo för ett företag som firar 20 år, göra design till papperstallrikar samt skriva en krönika. Och eventuellt jobba med annat som dyker upp under veckan. På kvällen åker jag och Pepe till Vasa en sväng.

Fredag: Det blir ganska långt en ledig dag med egna ärenden, eventuellt ett kundmöte under dagen. Ska packa några flyttlådor innan vi kör hem till Jeppis igen. Så härligt att skriva ”hem”, det här är mitt hem nu. Tänk hur livet kan bli <3 På kvällen ska vi ha tjejkväll med mina barndomsvänner!

Helgen: Jag ser fram emot att ordna här hemma, packa upp flyttlådor i lugn och ro och riktigt börja bo in mig (även om jag gjort det i flera månader redan). Skogspromenader och kanske ett besök hos mina föräldrar blir det också.

Du får jättegärna trycka på hjärtat under inlägget om du gillar det du läser! Det hjälper mig att få en bättre inblick i vilka typer av inlägg du som läsare gillar mest. Tusen tack för att du läser!

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

6 svar

    1. Hej, och tack för din kommentar! Jo, jag tänkte nog på något liknande. Men eftersom skrivbordet går att höja måste sladdarna räcka till till det också, men jag ska se om det inte skulle gå ändå 🙂

  1. Åå va härligt! Ja ser framför mig hur hela du skiner upp i ett enda stort leende när du skriver om kontoret och det ljusblåa huset! Är så glad för din skull! ?✨ (o psst..! Tack tack tack för länken! ?)

    1. Haha, du ser helt rätt 😀 Tusen tack Sandra <3 Vassegoo! 🙂 Måst se till att få printern installerad så att jag får börja planera 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.