3 saker jag är tacksam för i dag + veckans kalender

I dag är en dag för tacksamma tankar. Vad är du tacksam för i ditt liv? Min lista kunde ha hundra punkter, men nu får den ha bara tre. De tre viktigaste just i dag.

♡ All den kärlek jag har i mitt liv. Pepe, Joonas, min familj och mina vänner. Tänk att få kännas sig så älskad och omhändertagen. Att veta att jag inte är ensam. Att få skratta. Att kunna vara sig själv. Det gör mig så glad i hjärtat, tack.

♡ Alla fina människor jag får möta i mitt jobb. Det är helt fantastiskt hur vägar möts, och hur rätt det kan bli när man pratar samma språk. Det är då the magic happens, det är då uppdragen är som allra roligast och då bara älskar jag det jag gör.

♡ Det lilla ljusblåa huset som snart ska bli mitt hem. Vårt hem. Jag längtar så. Att få ha en fast punkt, en bas. Inte behöva bo i en väska, eller längs riksåttan. Huset är gammalt, byggt på 1936. Så det finns en hel del att fixa och göra om, och vi är i full gång. Ikväll ska mitt framtida kontor få ett ansiktslyft, en vägg ska tapetseras med rosa pioner. Den finaste tapeten jag sett, det kunde inte bli mera jag. Det återstår dock att se ifall mitt (dåliga) tålamod och Joonas otroliga lugn klarar av att få till en mönstrad vägg tillsammans. Hihi..

Det var den lilla listan! Kom ihåg att skriva ner det du är tacksam för ibland. Det gör gott.

Tacksamheten för den här “lilla” filuren är extra stor i dag. Du gör livet så mycket rikare <3

Och så till veckans kalender!

Måndag: I dag jobbar jag från köksbordet i Jakobstad. Lite eget material som behöver fixas på förmiddagen, och sedan kundjobb på eftermiddagen. Har en fullspäckad vecka, så min egen dag måste ge med sig lite åt annat som behöver göras. Jag ska bl.a. jobba med redesignen av en hemsida och sedan sticka iväg till butiken för att handla ingredienser inför veckas receptjobb. Under våren kommer jag nämligen att utveckla recept som sedan publiceras i Österbottens Tidning, Vasabladet, Åbo Underrättelser och Syd-Österbotten. Ett riktigt drömprojekt! Och denna vecka är det dags för första omgången som sedan kommer i tryck i slutet av månaden.

Tisdag: Fortsätta att jobba med hemsidan och även fixa en del andra smågrejer som inte hunnits med.

Onsdag & torsdag: Här är det recepttillagning och fotograferande som gäller. Ljuset är ännu ganska bristfällig, så det gäller att tajma fotograferingen under de timmar då det är som ljusast. Och om jag hinner blir det också bildredigering och receptskrivande på torsdag eftermiddag. På torsdagkväll blir det dans, så otroligt kul. Bachata I love you!

Fredag: Jag hoppas på att allt vad gäller recepten ska bli klart under torsdagen, så på fredag ska jag skicka in allt material och sedan jobba med de mest aktuella kundprojekten. Besöka Aroma i Kvevlax inför en kommande fotografering ska jag också hinna med.

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari