StoryBoost-workshop + veckans kalender

I dag är det min företagsdag, veckodagen då jag på ett eller annat sätt gör saker för att utveckla min business. Skapar innehåll hit till bloggen, fotar recept eller ägnar mig åt sälj. Eller går på kurs, som jag ska göra idag! Det var verkligen inte planerat, jag skulle egentligen jobba med min e-bok. Men så dök det plötsligt upp en ledig plats på en storytelling workshop för företagare, och utan att tänka slängde jag mig på telefonen. Och jag fick plasten! Jag hade tänkt delta först i april, men tydligen var det meningen att jag skulle göra det redan i dag. Så kan det gå, vardagen som företagare blir inte alltid som planerat.

Och det passar perfekt just idag, eftersom jag har noll inspiration för att jobba hemifrån. Jag fyllde år i fredags (visst fick jag fina blommor?), och på något sätt blev den här helgen så fylld med planer att jag inte hann vila. Roliga planer jo, men nuförtiden märker jag genast om jag gjort för mycket och vilat för lite. Så kan det bli när en fyller 29. Hehe.

Att börja arbetsveckan på det sättet, med att först vara trött och sliten och sedan försöka ta sig i kragen och göra saker som egentligen inte är akuta, ja det är en utmaning för självdisciplinen. Då är det bättre att acceptera läget och bara göra sådant som är nödvändigt. Och det hade jag gjort också, men tydligen ville livet något annat. Nu får jag istället fördjupa mig i storytelling i några timmar, något som jag passande nog varit rejält insnöad i de senaste veckorna. Det ska bli så inspirerande! Hoppas på på aha-moments och något att berätta om senare. HÄR kan du läsa om workshopen, kanske det är något för dig?

Och här kommer veckans kalender också 🙂

Kram Nathalie

Veckans kalender, v. 5

Måndag: Vaknade i Jakobstad, och skulle allra helst stannat kvar i sängen eftersom jag var sååå trött. Kom igång väldigt trögt, men mediterade och bestämde att jag i dag ska vara snäll mot mig själv. Jag svarade på lite mejl och skickade iväg ett par offerter, och tog emot en Ikea-leverans ute i kylan. Och så plötsligt, när jag precis hade tänkt tanken att idag borde jag kanske ha stannat under täcket, dök Facebook-inlägget om StoryBoost-workshopen upp. Och plötsligt ändrades hela min dag, och jag blev genast piggare. Så nu blir det lunch och en kort Pepe-promenad, och sedan kurs 13-16. Det ska bli så intressant!

Tisdag: Jobbar i Jakobstad ännu under tisdagen, det blir fortsättning med redesignen av webbsidan rosenserien.fi och även jobb med en logodesign. På kvällen kör jag iväg till Vasa.

Onsdag & torsdag: Dessa dagar jobbar jag med de kundprojekt som är mest aktuella. På onsdagkväll blir det intuitionskurs, och på torsdag börjar dansen igen 😀 Så kul! Mycket kurser den här veckan inser jag.

Fredag: På fredagmorgon har jag kundmöte i Jakobstad, branding och logodesign är temat. Resten av dagen jobbar jag i ljusblåa huset med de kundjobb som behöver färdigställas för veckan.

Helgen: En helt oplanerad helg, förutom en fest i Nedervetil på lördag. Kanske blir det ihopsättning av någon Ikea-möbel, vi får se.

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.