Hej från Bali!

Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Hur beskriver man en plats som känns helt magisk? Kanske det inte går att beskriva i ord, för det ju mera en känsla jag har. Men som jag vet att många andra också upplever. Det är väl därför så många åker hit, och ofta återvänder. “Bali spirit” talas det om. Och nu förstår jag vad som menas.

Jag är alltså på Bali för att delta i ett yogaretreat. Något jag drömt om länge. Och nu känns det helt fantastiskt att jag faktiskt är här! Retreatet börjar senare idag, och jag har precis kommit till Dragonfly Village i Ubud, platsen där vi ska vara de första sex dagarna. Efter att vi varit här åker vi vidare till ön Gili Meno, ca 3 timmar med båt från Bali. 

Min första frukost vid hälsorestaurangen Alchemy, 10 meter från mitt hotell de två första nätterna.

Jag valde att åka ett par dagar innan själva retreaten börjar för att landa lite och anpassa mig till den stora tidsskillnaden. Här på Bali är vi sex timmar före er hemma i Finland. Till all lycka har jag inte känt av någon jetlag, sov 10-12 timmar de första nätterna så det ordnade upp det hela 🙂

Yoga Barn, Balis största yogacenter.

Min första dag här på ön tillbringade jag vid yogacentret Yoga Barn. Jag har aldrig sett något liknande! Mitt inne i Ubud med alla sina skotrar och bilar, människor och ljud. Men något av det vet man inte av eftersom yogacentret är helt undangömt inne i en gränd, och är som en liten egen by dit yogis från hela världen kommer. 5-6 olika “shalas” (yogasalar), en egen restaurang och 60 tal olika yogaklasser att välja mellan. Jag hade tänkt gå på en timme, äta lunch och sedan gå tillbaka till hotellet för att vila, men det slutade med att jag stannade tills det blev mörkt. Jag ville inte gå därifrån! Stämningen och energin var verkligen något speciellt. 

 

Som en egen liten by mitt i djungeln.
Min färgranna lunch.
En svettig men lycklig tjej.
Ett paradis för yogis 🙂

Det kanske låter som att det här är lite för bra för att vara sant. Och så känns det faktiskt. Men det ÄR sant, och jag är så otroligt tacksam för att jag får uppleva det här. Tack livet.

Nu ska jag äta lunch, och sedan vila lite innan vi börjar retreatet. Några bilder vill jag ännu visa från stället vi ska få bo på de kommande dagarna. Helt otroligt fint! Mitt ute bland risfälten, inbyggt i naturen. Som en liten oas. Aah, jag hoppar lite av gläjde 🙂

Min bungalow 🙂 Här sitter jag nu på verandan och lyssnar på regnet och åskan. Så mysigt!
Två söta hundar bor också här 🙂

Picture of Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

2 svar

  1. Hej Granngårdens flicka!
    Förstår att du trivs….ser helt fantastiskt ut…bara som ur en saga….”njut för heila pendze…som de brukar säg”
    Haa de gott…med mat å kultur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari