Vem är jag och vad handlar Flow Kitchen om?

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är ett naturbarn på 28 år som fullkomligt älskar mat. Det är jag som skriver och driver Flow Kitchen, en mat- och lifestyleblogg med fokus på glad, hälsosam mat som gör gott för både kropp och själ. Och jag gör det med intentionen att leva livet så helhjärtat som möjligt. Happy food & wholehearted living helt enkelt.

Hur hamnade jag här?

Jag är en skapande själ, och tycker jättemycket om att inspirera och dela med mig av det vackra jag ser. Enda sedan jag var liten har jag tecknat och skrivit, jag gjorde sagor och tidningar och drömde om att bli författare. När jag blev lite äldre kom drömmen om att skriva (riktiga) böcker och om att ha en egen tidning där jag kunde skriva om precis vad jag ville.

Sedan hände livet, och jag glömde bort mina drömmar. I flera år körde jag på i full speed och tappade bort mig själv ganska rejält. Men någonstans där långt inne fanns nog drömmarna kvar trots allt. Jag utbildade mig till grafisk designer och kunde göra min kreativitet och visuella förmåga till ett yrke, och jag lärde mig ju faktiskt också hur man layoutar både tidningar och böcker. Under studierna väcktes mitt intresse för mat och fotografering, och jag bara kände att jag hade något otroligt viktigt på spåret. Jag gjorde också min första bok, som jag tryckte upp och sålde under eget förlag. Och sedan fortsatte livet att göra sin grej.

 

Min plan var att göra karriär inom reklambranschen, men istället blev jag allvarligt sjuk. Jag blev tvungen att ändra om hela mitt sätt att tänka, leva och se på livet. Ja, jag fick helt enkelt stanna upp helt. Jag gjorde stora förändringar gällande hur jag åt och tog hand om min kropp. Och det var då jag startade min första blogg, och började skriva om hälsosam mat och hälsoutmaningarna jag då kämpade med. Detta var 2015, och sedan dess har jag bokstavligen hunnit vända upp och ner på hela mitt liv. Jag har gjort stora livsförändringar, och har satsat det mesta av min kraft och energi på att ta hand om mig själv och på att hela min kopp efter alla påfrestningar. Det har varit en lång väg tillbaka, och man kan säga att jag fått lära mig ett nytt sätt att leva. Men nu är jag ute på andra sidan, och jag är frisk!

Efter allt som har varit har jag fått en mera ödmjuk syn på livet, och jag har lärt mig att lyssna på mig själv och min kropp. Det är inte alltid så lätt, men vilken enrom skillnad det har för mitt välmående. Det finns inga garantier, vi har ingen aning om var vi befinner oss imorgon eller om ett år. Så varför inte ta hand om oss själva, följa våra hjärtan och välja våra egna vägar när vi en gång kan?

Min tidning

Och nu när jag skriver detta inser jag att jag hela tiden jobbat mot drömmen jag hade som barn. Drömmen om att få utrycka mig visuellt och i ord, att få dela med mig av det jag skapar och att bidra med något som kan hjälpa och inspirera någon annan där ute. Flow Kitchen är min “tidning”, den egna tidningen jag drömt om sedan jag var liten. Här skriver jag om sådant jag brinner för, har kunskap om och vill dela med mig av.

Den här bloggen handlar om mat utan gluten, komjölk och vitt socker som både kropp och själ blir glada av. Den handlar också om att våga drömma, om att lyssna på den magiska magkänslan och om att skapa det liv just DU vill leva. Och om att se och uppskatta det lilla och vackra i vardagen som gör livet så mycket rikare.

 

Vad gör jag om dagarna då?

Sedan två år tillbaka bor jag med min hund Pepe i en tvåa Vasa, men numera tillbringar vi allt mera tid hos min pojkvän i Jakobstad. I det lilla, ljusblåa huset med den underbara trädgården, med äppelträd, syrener och massor med rosenbuskar. Ja, du kan tro att jag väntar på våren! Jag är uppväxt i Nedervetil, och är en riktig lanttis i själ och hjärta, jag behöver skog och lugn och ro för att må bra. Jag är högkänslig och ganska introvert, och för mig betyder det att jag känner in allt det som sker i min omgivning, jag tycker om att umgås med människor, men behöver också mycket tid för mig själv för att få energi och smälta alla intryck. Jag är en tänkare och drömmare, och lever nog ibland alldeles för mycket i mitt eget huvud.

Jag driver mitt eget kreativa företag sedan 2013, och kallar mig själv multipassionerad entreprenör. Jag är en mångsysslare, min stora passion är att skapa och inspirera och utgående från det har jag skapat och utvecklat företaget som sedan maj 2018 är mitt heltidsyrke. Idag jobbar jag som matkreatör och matfotograf, grafisk designer och innehållsproducent. Och jag håller även kurser och workshops med temat gluten-, socker- och mjölkfri bakning. Ta en titt på min portfolio HÄR, och besök gärna min företag Aurén Designs webbplats HÄR.

Flow Kitchen är mitt happy place, och det jag skriver om och delar med mig av här gör jag för att jag tycker att det är så fantastiskt roligt. Det här är en plats jag vill att ska få utvecklas tillsammans med mig, och jag hoppas att du som besökare vill vara med på den resan. Hoppas du ska trivas här på min ”tidning”! 

Kram Nathalie och Pepe

 

 

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.