Välkommen till nya Flow Kitchen!

Heej!

Det är med jättemycket glädjepirr i magen som jag skriver mitt första inlägg här på nya Flow Kitchen! Det här är något jag haft i tankarna länge, och när jag för någon månad sen tog beslutet att äntligen våga pröva mina egna vingar kändes det helt rätt. Det var dags nu!

Vad kommer att vara annorlunda här?

Fram till idag har jag alltså bloggat på portal i snart tre år, först på Sevendays och sedan på Foodly. Fokuset här på nya bloggen kommer fortsättningsvis att ligga på hälsosamma recept utan gluten, komjölk och vitt socker. Det är ju det som ÄR Flow Kitchen. Och nu kommer det att vara mycket lättare för er att hitta det ni söker eftersom alla recept är indelade i tydliga kategorier, och snart ska jag även göra ett receptindex. Men jag kommer också att dela med mig om annat än mat. Om mitt företag och livet som kreativ entreprenör. Vad gör jag riktigt om dagarna? Det kommer också att bli mera personliga texter och funderingar om livet. Jag vill skriva om personlig utveckling, psykisk hälsa och annat som ligger mig nära hjärtat. Och så kommer ni helt säkert att få se en hel del av min hund Pepe. Men allt detta kommer att komma igång med tiden, jag har till exempel inte hunnit flytta över alla recept från Foodly ännu. Så sidan är ännu inte helt klar, den kommer att leva och utvecklas tillsammans med mig, och er. För det är ju ni läsare som gör det här så värdefullt. Att veta att ni gillar och kommenterar, att ni prövar mina recept och att ni uppskattar det jag gör. Och jag hoppas att ni vill följa med i fortsättningen också. Och om du är ny här är du så hjärtligt välkommen!

Om du vill kan du läsa lite mera om mig, min bakgrund och vad den här bloggen handlar om HÄR.

Det blir nog bra det här! Och just det ja, om ett par dagar kommer recept på hallonrawcaken som finns på bilden. Den var supergod!

Kram Nathalie

 

Picture of Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

4 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari