Den bästa sommaren någonsin

Hej på er!

Nej nu ska jag ta och återuppliva den här lilla bloggen. Minst sagt på tiden! Det är över en månad sedan jag bloggade sist, men jag hade ju också på känn att det skulle bli precis så. Och det har faktiskt varit skönt med en paus. En paus för att bara leva. Utan att vara uppkopplad hela tiden. Nu kliar det i fingrarna igen, inspirationen kommer sakta med säkert krypande, och jag har mycket jag vill ta tag i och fixa med bloggen. Och massor med receptidéer har jag också!

Men innan jag går vidare vill jag skriva lite om sommaren. Sommaren som jag tror kan ha varit den bästa i mitt liv. Ja, den bästa någonsin.

 

Sommaren 2018 var sommaren då jag…

… Tillbringade över fyra veckor vid villan i Rangsby. Inte i ett sträck, men sammanlagt under två månader. Detta har inte hänt sedan jag var barn. Och det var som att leva i en underbar liten bubbla. En bubbla där tiden stannade och dagarna flöt ihop.

… Kände att jag kunde koppla bort helt från jobb och måsten under mina två lediga veckor. Det behövdes!

… Upplevde också att jag var ledig även om jag jobbade. Och det var en härlig känsla som jag är väldigt tacksam över. Mycket tack vare att jag kunde jobba från villan, och att jag inte jobbade mera än jag behövde.

 

… Höll min första yogatimme. Åt familjen vid villan. Någon dag ska jag utbilda mig till yogalärare!

… Simmade mera än jag gjort på många år. Hoppade till och med från bryggan.

… Lärde känna tre härliga nya tjejer. Vilken känsla det är när man bara klickar med någon som tänker likadant.

 

…. Plockade jordgubbar på självplock. Första gången i mitt liv! Det var en fin upplevelse. Jordgubbarna var stora och fina, och oj så söta. Och ja, jag åt så att jag blev mätt, minst sagt.

… Hittade och plockade (och åt) också vilda hjortron första gången EVER! På en mosse i Sandsund av alla ställen. Och då var jag minst lika lycklig som där i jordgubbslandet.

… Njöt av måånga picknickar. Och nakendopp. Och otaliga tupplurar. 

 

… Kunde vistas ute i solen utan att vara rädd för att min hudsjukdom skulle göra sig påmind. Att behöva vara rädd för solen en sommar som denna hade varit riktigt, riktigt jobbigt (sjukdomen gör en extremt ljuskänslig och orsakar svåra, kliande utslag på de kroppsdelar som är mest exponerade, som ansikte, händer och bröst/hals). Jag har dessutom varit medicinfri i över ett halvår, vilket betyder att sjukdomen faktiskt ligger och vilar och är helt oaktiv. Tack kroppen, jag visste att vi skulle fixa det. ❤

… Tillbringade massor med tid med min ”lilla” björn. Han levde ett drömliv vid villan, simmade och sprang fritt runt på gården. Tåg åkte vi också.

… Gick en grundkurs i de latinska danserna salsa, bachata och kizomba! Och jag fullkomligt älskar det. Speciellt bachata, och om ett par veckor börjar fortsättningskursen. Härligt att hitta en hobby som gör en så lycklig. Och imorgon, då bär det av till Umeå på Salsa Cruise!

 

… Fick äran att jobba tillsammans med en riktig drömkund, nämligen Aroma Bageri och Konditori här i Vasa. Jag fotade nya bilder från deras tre verksamhetsställen, och fixade även en del mindre grafiska grejer. Helt klart ett av mina absolut roligaste jobbuppdrag hittills. Ett separat inlägg kommer snart!

… Fick vara med om inte bara en utan TVÅ baby showers! ❤

… Och även en möhippa och en fin bröllopsfest!

… Hade massor med andra fina stunder med mina kära vänner. Avkopplande dagar i Åbo, förlängde livet under en helg i Vasa, en superrolig kväll på Klacken-partyt, en mysig terrassinvigning, villahäng och många promenader. Tack!

 

… Balanserade stenar och fotade massor av solnedgångar. Yogade på bryggan någon enstaka gång.

… Gick omkring i bikini, min svarta shortsdress och de lösa shortsen från Gina typ varje dag. Vem behövde annat säg? Pappa frågade till och med om jag haft samma kläder på mig heeela sommaren. Inte riktigt, men nästan 😉

… Och jag kände mig SÅ bekväm i min kropp. Äntligen har jag kommit så här långt.

… Överlevde också mitt första riktiga cross fit -pass! Så otroligt kul. Även om jag trodde jag skulle dö.

… Åt massor med glass, bär, härliga bakverk, och en hel del choklad. Så skönt att släppa lite på de vanliga matrutinerna och bara njuta av livet. Härligt att äntligen känna att min relation till mat och att äta hälsosam blivit mera avslappnad. Att äta gott är ju ändå något man lever för, inte sant?

… Låg på en SUP-bräda på ett vindstilla hav, i solnedgången.
 Jag vet, det låter nästan för idyllsikt för att vara sant. Men så var det, och det kändes verkligen som att vara ett med naturen.

… Svävade omkring på rosa moln med pirr i magen. Ja, kär blev jag också ❤ 

 

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.