Just nu -lista och en jordgubb- och vaniljsmoothie | gf + v

JUST NU..

Är jag glad över:

Att sommaren kom som över en natt! Vilket gör jag kanske inte behöver längta så värst länge efter det jag skrev i punkten ovan. Jag är också glad över att jag ikväll kom mig iväg till gymmet, vilken härlig känsla att svettas riktigt ordentligt. Och så är jag också glad över att jag för tillfället har ett stort behov av att rensa och göra mig av med saker. En sådan otroligt skön befrielse!

Äter jag helst:

Helt klart smoothies. Och nice cream, eller vanlig glas. Färska dadlar med ett par mandlar och lite lakritspulver har jag också blivit hooked. på. Så gott, testa om du inte gjort det!

 

Läser jag:

Sista boken i Harry Potter-serien! Har plöjt igenom alla 7 böckerna på en relativt kort tid, och jag kan inte säga annat än att de är minst lika bra som de var för tio år sedan när jag läste dem sist. Näst på tur står alla filmerna, hehe. Ni vet var ni hittar mig regniga sommardagar! Om det blir några sådana det vill säga..

Är jag stressad över:

Yrkesprovet i min företagsutbildning som jag ska genomföra om 2,5 veckor. I utbildningen ingår tre yrkesprov under 1,5 år, och detta är nu första omgången. Egentligen är det inget konstigt, vi ska presentera våra affärsidéer och affärsplaner och ha en diskussion utgående från det. Jag är nog innerst inne ganska lugn, nog ska jag klara det. Men stressen smyger sig ändå på när det känns som om tiden här innan provet bara springer iväg!

 

Längtar jag efter:

Att få njuta av vyn på bilden. En av mina favoritplatser på jorden, familjens sommarstuga i Närpes. Där följer man ingen klocka, dagarna flyter ihop och det känns som om verkligheten och vardagen är långt borta. Det mesta går ut på att laga mat, äta, vila, läsa, äta, hjälpa till med alla möjliga sysslor på gården, äta, bada bastu, och äta lite till. Planerar att bosätta mig där i redan i juni och jobba därifrån, det skulle vara så härligt.

Lyssnar jag helst på:

Har haft en period när jag nästan inte alls lyssnat på musik. Men när jag lyssnar blir det chillmusik från färdiga listor på Spotify, eller så spansk musik. Och ja, då dansar jag.

Drömmer jag om:

Att ha en egen gård där jag kan odla i min egna trädgård. Med gamla äppelträd, stora rosenbuskar, massor av bärbuskar, alla möjliga slags grönsaker och vackra blommor. Ja, mamma. Du läste rätt. Och så en bred trägunga i ett av äppelträden där jag kan sitta och mysa och beundra min gård. Oj vad jag längtar! Borde kanske ha satt det här på första punkten istället. Jag vet att jag kommer att ha en sådan gård en dag, men ännu är det inte dags. Allt har sin tid. Så jag drömmer mig gärna bort, och längtar.

 

Jordgubbs- och vaniljsmoothie

(1 portion)

1 fryst banan
2 dl frysta jordgubbar
1-2 dl krämig kokosmjölk (eller annan mjölk du hellre föredrar)
1/2 dl cashewnötter
1 msk kokosolja
1/2 tsk vaniljpulver
1 msk citronsaft
1 selleristjälk (går att utesluta, men ger en fräsch smak)

Toppingförslag: färska jordgubbar, kakaonibs, jordnötssmör, mandlar, kokosflingor, sesamfrön, några bitar mörk choklad)

Mixa alla ingredienser i en mixer eller med en stavmixer. Toppa med dina tillbehör!

 

 

 

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari