Green Goddess Smoothie | gf + v

Hej smoothiebloggen!

Det blir mycket smoothies just nu. Och jag älskar det. Och jag vill ju dela med mig av mina kreationer. Har du kollat in min smoothieguide förresten? Den är fylld med en massa tips om hur du får till en perfekt smoothie med den rätta konsistensen, smaken och färgen. HÄRkommer du till den. 🙂

Den senaste tiden har jag börjat sätta i mera grönsaker i mina smoothies. I smoothien göms de så lätt och slinker ner utan att man behöver äta massor av dem under dagen, både behändigt och gott. Gurka, grönkål och bladgrönt är kanske enklast, men också broccoli, rödbeta och morot funkar bra. Då behövs dock en mycket stark mixer.

Ha en bra fortsättning på veckan kära ni, här kommer receptet på min Green Goddess Smoothie!

Kram Nathalie

 

Green Goddess Smoothie

(1 megaportion eller 2 mindre)

1/2 avokado
1 dl fryst mango
1 liten fryst banan (skuren i slantar innan nedfrysning)
1/2 gurka
1/2 citron
0,5-1 dl mandelmjölk (eller annan mjölk du hellre föredrar)
1-2 nävar baby spenat
1 msk grönt pulver (ex. vetegräs eller ett blandat pulver, går även att utesluta)
ev. lite kokosolja och en nypa kardemumma

Toppingförslag: olika nötter och frön, kokosflingor, färska hallon, havtorn och bipollen. 

Mixa alla ingredienser i en mixer eller med en stavmixer.
Ät hela portionen genast eller spara hälften till senare.
Toppa med dina tillbehör!

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.