Det kommer att bli en spännande höst + veckans kalender

Redan för 5-6 år sedan drömde jag om att en dag få jobba med matfotografering och receptutveckling. Den drömmen har jag jobbat mot enda sen dess, och i år har det blivit verklighet. Speciellt under de 3,5 månaderna som finns kvar av det här året kommer de flesta av mina jobbuppdrag att handla om det som jag så länge drömt om, att ta fram hälsosamma recept som kan inspirera en stor målgrupp.

Och hur känns det?

Ganska overkligt, men jättehäftigt! Det kommer att vara en utmaning att hela tiden kläcka nya receptidéer och leverera på löpande band, men det ska verkligen bli värdefullt och roligt att få pröva på hur det känns att jobba med receptutveckling nästan på heltid. Jag kommer nog att ha andra uppdrag också, både inom grafisk design och min kursverksamhet, men att skapa recept är det som kommer att vara det mest regelbundna.

Men det intressanta, och lite frustrerade, är att jag redan tänker på vad som ska bli mitt nästa steg. Jag är en sån som tycker om när det händer saker, jag får saker att hända och är hela tiden på väg framåt. Framtå mot nya utmaningar, nya drömmar. Jag vill utvecklas, lära mig nytt och framför allt bygga nytt. Och nu när jag ska få pröva på att leva min dröm att jobba som receptutvecklare funderar jag på om detta verkligen är det jag vill ägna min tid åt, eller om det finns något annat som mitt hjärta längtar efter?

Det får tiden visa. Jag är glad att jag vågar tänka dessa tankar, att jag vågar ifrågesätta mig själv och lyssna på det som hjärtat vill säga. Men nu ska jag försöka hejda mig själv lite, ta en sak i taget och verkligen njuta av det som jag jobbat för så länge. Jag är här nu, och vad som händer om ett halvår, om ett år eller om fem år, ja det få vi se. Right now I’m exactly where I’m supposed to be.

Och det jag vill säga med detta är, dröm stort. Vad som helst kan bli sant. Men våga också låta dina drömmar förändras. Håll inte fast dem om det inte längre känns i hjärtat. Låt dem ta nya svängar och kanske bli något helt annat.

Kram på er!
// Nathalie

Och här kommer veckans kalender, med det som kommer att göra den här hösten extra spännande ♡

Måndag: Igår ägnade jag det mesta av dagen till att landa hemma efter min resa. Det behövdes extra mycket denna gång, eftersom jag hade en hel del att reflektera över och så att säga landa i efter Story-kursens alla insikte (ska skriva mera om det senare). Valde därför att inte lägga tid på bloggen, därav kommer mitt veckoinlägg idag istället. På kvällen hämtade vi ved, det börjar bli kallt i vårt gamla hus och kakelugnen ska få börja ta hand om oss igen. Och med brasan som sällskap tittade vi på filmen “A dogs journey”. Så fin. Se den om du också har en änglahund som vakar över dig ♡

Tisdag: Idag blev det ändrade planer, och nu har jag lite svårt att komma igång. Men ska ägna dagen åt receptutveckling. På kvällen blir det ridlektion!

Onsdag: Fortsättning på receptutvecklingen, ska fotografera och skriva ner recepten. Förberedelser inför fredagen, då jag ska bli filmad i köket när jag lagar recepten jag precis tagit fram. Jaixx! Men ska bli en rolig erfarenhet.

Torsdag: Förmiddagen går åt till besök hos fysioterapeuten, och sedan ska jag filma produkt- och instruktionsvideor hos en kund. På kvällen dansar jag och J i Vasa! Som jag väntat ♡

Fredag: Filmdag i köket! Ska bli filmad av nejdens tidningshus, häng med på mina stories på Instagram för att se hur det går till, om jag hinner med något sånt dvs. På kvällen hälsar vi antagligen på hos mina föräldrar i Nedervetil 🙂

Lördag: En lugn dag hemma, kanske en ridtur i Nedervetil om vi sover över där. Förberedelser inför söndagen blir det också.

Söndag: En väldigt stor dag. Vi ska nämligen hämta hem vår lilla hundvalp! Ja, du läste rätt. Vi ska bli med hund

Du får jättegärna trycka på hjärtat under inlägget om du gillar det du läser! Det hjälper mig att få en bättre inblick i vilka typer av inlägg du som läsare gillar mest. Tusen tack för att du läser!

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

6 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari