Vad betyder återhämtning för dig? + veckans kalender

Den här helgen har gått helt i återhämtningens tecken. Inga stora planer, bara öppenhet för att göra det som kändes rätt just då, i den stunden. Det blev många vilopauser i soffan med filmkvällar och tupplurer, en promenad ute vid havet, härligt frigörande dans och så ett par yogastunder. Nu när jag skriver ut det låter det ju som ganska mycket program, men det kändes inte så. Det var återhämtning.

För mig betyder återhämtning olika saker vid olika tillfällen. Ibland betyder det att jag behöver ligga på soffan en hel dag utan att röra ett finger och ibland är det att vara ute i naturen. Ibland att umgås med vänner och andra gånger att kravlöst greja på där hemma.

Återhämtning enligt kroppens och själens behov

Vad betyder återhämtning för dig?

Jag trodde att jag efter den här sommaren skulle kunna gå in i arbetslivet med ett lugn, utan att stressa upp mig eller bli för ivrig (det är bra att vara ivrig, men ibland kan det gå överstyr). Det gick bra till en början, men förra veckan blev lite för intensiv. Och även om det var mest roliga saker som hände (fick min examen för företagare, medverkade i Frukostflickornas event vid Jakobstads Arbis och gjorde upp planer inför hösten), men det var mycket att tänka på och i slutet av veckan kände jag mig frånvarande från både mig själv och nuet. Fredagen blev därav en så gott som ledig dag, jag är så tacksam över att jag lärt mig lyssna och agera. Och helgen fortsatte som sagt i samma anda.

Nu är jag nyyogad och nytankad med energi för en ny vecka. Och jag tänker försöka hålla kvar vid helgens lugna känsla och inte rusa rakt in i veckans bestyr. Det blir mitt motto för veckan, vad blir ditt?

Stor kram! // Nathalie

Och med det sagt kommer här veckans kalender!

Måndag: Började dagen med ett yinyogapass, ska fortsätta med det tänker jag. Så skön start på dagen! Nu sitter jag (eller står gör jag ju faktiskt) vid kontoret och ska snart ha ett videosamtal med min kollega Elin. Resten av dagen kommer att gå åt till offertskrivande och annat adminjobb. Och ikväll ska jag sätta upp min utställning “We always eat with our eyes first” vid Villa Rosenlunden! Medverkar i konstrundan under Spotligt på onsdag (28.8) och ska alltså ha min allra första utställning. Jaix!

Tisdag: Ska faktiskt bli intervjuad av nejdens tidning, spännande. Sedan ägna mig åt designjobb till en kund. Ridlektion på kvällen! *älsk på det*

Onsdag: Förmiddagen tillbringas i Kokkola på läkarbesök och lunch med en vän. Sedan ska jag förbereda lite smått och gott inför kvällens vernissage. Och kl. 18 öppnas dörrarna vid Villa Rosenlunden (Rosenlundsgatan 3A) i och med Spotlight -kvällen! Där kommer jag att finnas hela kvällen, tillsammans med Villa Rosenlundens företagare som har drop in till olika slags behandlingar. Bl.a. kan man komma till min kära sambo för kotsättning och till min fina vän Anki som gör indisk huvudmassage. Hoppas vi ses!

Torsdag: Förmiddagen blir lugn tror jag, och sedan ska jag fortsätta med designjobbet från tisdagen. En oplanerad kväll hemma är planen.

Fredag: Ska ägna morgonen och förmiddagen åt förberedelser inför min matfotokurs nästa vecka (platser finns ännu, anmäl dig HÄR!). på eftermiddagen tar jag mitt pick och pack och åker iväg på ridläger. Känns helt overkligt när jag skriver det, men jag ska faktiskt tillbringa helgen vid Stall Falisa på ett ridläger för vuxna. Drömmen!

Helgen: Ja, du vet var du hittar mig 😉

Du får jättegärna trycka på hjärtat under inlägget om du gillar det du läser! Det hjälper mig att få en bättre inblick i vilka typer av inlägg du som läsare gillar mest. Tusen tack för att du läser!

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari