Om att lita på livet + veckans kalender

Trust the process. Lita på livet. Allt blir som det ska bli. Ha tillit. Att höra sånt kan känns otroligt tomt och meningslöst om man är inne i en jobbig period i livet. Vad då ha tillit?

Att våga släppa taget och försöka tro på att allting kommer att ordna sig är en utmaning jag tror att jag (och du) kommer att sättas inför resten av livet. Gång på gång. Det kommer alltid att dyka upp händelser och situationer vi inte kan styra. Livet kommer inte alltid att kännas rättvist, lätt eller självklart.

Men. Det vi har möjlighet att styra är hur vi reagerar på dessa situationer. Den valmöjligheten har vi alltid. Tar vi en offerroll, eller tar vi makten över situationen? Och att ta makten kan ibland bara innebära att försöka lita på att det kommer att ordnar sig. Lita på att det är precis som det ska vara, även om det kan kännas svårt att förstå. Lita på processen. Kanske det finns en tanke med det som händer?

Jag hade visst tappat bort min tillit till livet och till att allting kommer att ordna sig. Men nu, i dag, känns det lite annorlunda. Som att jag hittat tillbaka till mig själv. Som att jag faktiskt litar på livet igen. Det bli nog bra, det här också. Det jag brukar göra när jag känner mig off är att försöka ta tid för mig själv. Skriva ner det som rör sig i mitt inre och bara låta det komma ut på pappret. Prata med någon jag litar på. Och intala mig själv, som ett mantra, att allting är okej. All is well.

Ojdå. Det blev nog väldigt filosofiskt sådär på en måndag förmiddag. Vet inte riktigt vad som hände. Men ut skulle visst den här texten. Hur tänker du? Litar du på livet?

Nu ska du ha en riktigt bra vecka, kram Nathalie

Och så veckans kalender på det. Hur ser din vecka ut?

Måndag: Kontorsdag på Campuset i dag, myser till det med ljus och chill musik i blåsten. Ska fixa lite smågrejer till några kunder, och så fokusera på att få igång uppdateringen av min andra hemsida, aurendesign.com. Blev inspirerad när vi äntligen fick Joonas hemsida klar i helgen, HÄR kan du kika på den om du vill ❤ På eftermiddagen blir det ett möte angående hyra av ett annat rum här i korridoren. Så spännande, det är flow nu!

Tisdag: På kvällen är det dags för kurs nummer två av Happy Food i Jakobstad. Förra veckans kurs gick superbra, nöjda och mätta deltagare 🙂 Alltid lika spännande med en ny kurs, när man inte riktigt vet hur upplägget ska funka. Men inte hade jag behövt oroa mig. Lite små justeringar så blir det ännu liiite bättre. På förmiddagen ska jag skriva inköpslistor, handla och förbereda. Och sen ta det lite lugnt på eftermiddagen. Gå ut i skogen kanske, om det inte blåser lika mycket som idag.

Onsdag: En lugn morgon blir det. Och senare jobb med som känns mest aktuellt just då. Ska hämta lilltjejen (Joonas dotter) från dagis och sen gå på MediYoga på Villa Rosenlundens öppet hus -dag.

Torsdag: Kurskväll nummer tre! I Larsmo den här gången, första gången jag undervisar där. Också sista kursen för denna termin. Har du önskemål om kurser till hösten får du jättegärna höra av dig! Alla förslag tas emot.

Fredag: Kan tänka mig att jag kommer att vara ganska mör efter veckans kurser, så fredag blir en extra snäll dag. Jobb med som sånt som behöver åtgärdas, eventuellt från campus. Kanske lunchdejt med någon? 😉 Och sen är det helg! ❤

Du får jättegärna trycka på hjärtat under inlägget om du gillar det du läser! Det hjälper mig att få en bättre inblick i vilka typer av inlägg du som läsare gillar mest. Tusen tack för att du läser!

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari