Tankar om just nu och en sommarsallad med melon, blåbär och fetaost | gf

Hej på er ♡

Jag vill skriva något meningsfullt. Något mera än bara ett recept. Men jag är helt tom i huvudet. Därför blir det helt lösa tankar som jag har i mitt huvud just nu.. Ha en fin dag kära ni, och lova att ni testar den här salladen någon gång i sommar!

JUST NU..

… Är mitt huvud lite mosigt efter att ha fått typ fem timmar sömn inatt. Mycket tankar som virvlat runt, och det blev kanske inte bättre av att jag när fick nog av att ligga vrida mig började titta på dansvideor på youtube. Då blev jag ju ännu piggare, hehe.

… Men trots det är jag konstigt nog relativt pigg, vilket kan bero på endorfin-kicken jag fick av morgonträningen tidigare i morse.

… Och just den morgonträningen har den senaste månaden blivit en ny måndagsrutin för mig, vilket gör mig så glad. Det är jobbigt att stiga upp, men oj vilken känsla nu efteråt. Som jag längtat att hitta tillbaka till träningen.

... Och nu sitter jag här med blött hår och jälkihiki, och borde göra mig klar inför ett spännande möte om en timme.

… Känner jag mig glad i hjärtat över helgen som gick. Att jag numera får ha varje helg ledig gör underverk för mitt välmående (Jobbar nämligen inte längre som inhoppare vid hälsoskostbutiken. Allt har sin tid ♡). Jag fick dessutom ha en kär vän på besök innan hon sticker iväg till landet i väst, och så hann jag också tillbringa ett dygn vid villan. Och det stället alltså. Mitt paradis.

… Känner mig också väldigt nyfiken över vad den här sommaren ska föra med sig. Jag har en bra känsla, och nu väljer jag att lita på den. Det blir bra det här!

… Är jag liiite stressad över att jag ska åka ner till Åbo och Helsingfors imorgon, och vara ledig i två dagar, när jag egentligen har väldigt mycket att göra jobbmässigt. Men samtidigt är jag så tacksam över att jag får styra över mig tid och bestämma när (och var) jag jobbar. Friheten är ovärderlig! Och så får jag ju tillbringa ett dygn med min soulsister, och ta hem Pepe som varit storstadshund i ett par veckor tillsammans med husse. 🙂

… Känner jag djup tacksamhet över alla fina vänner jag har i mitt liv. Jag kan knappt förstå vilka härliga personer dykt upp som från ingenstans den senaste tiden, för att inte tala om alla de jag känt sedan lääänge. De som jag inte träffar så ofta jag skulle vilja, men som det varje gång vi ses bara är att fortsätta där vi sist slutade. Så enkelt, så värdefullt. ♡

… Borde jag verkligen göra mig i ordning..!

… Bara en sak till. Den här salladen. Den tänker jag själv göra till midsommar, jag tror den passar perfekt som tillbehör till midsommarbordet! Fräscht, somrigt och färggrannt, precis så som jag vill ha det. Bara ett tips!

Kram Nathalie (som nu får lite bråttom…ups!) 

 

Sommarsallad med melon, blåbär och fetaost

(4 personer)

1 paket ruccola (ca 70g)
500 g vattenmelon
150 g fetaost (jag använde fetaost gjord på fårmjölk, men helt vanlig går också bra)
1 paket blåbär (ca 125g)
2 dl tinade sojabönor (går att utesluta
lite vårlök
havssalt
olivolja

Skölj ruccola och blåbär, skiva melon och fetaost i tärningsstora bitar. Placera ruccolan på ett stort serveringsfat, och varva med de övriga ingredienserna. Toppa med lite vårlök och havssalt, och ringa över olivolja innan servering. Passar utmärkt som tillbehör till all slags sommarmat, eller som en lättare sommarlunch.

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari