Världens enklaste chokladglass | gf + m

HEJ ♥

Mitten av juli. Dagarna flyter på precis som de ska på sommaren och i mitt huvud är det sommarlov. Men på samma gång finns där ett virrvarr av tankar. Nya tankar. Om framtiden och om vad jag riktigt vill göra. Med mitt företag och jobb överlag. Bloggen och allt annat jag tycker om att göra. Vad vill jag riktigt? 

Men nu tänker jag njuta av den här känslan. Och av sommaren!

Men nu får det vara nog filosoferat. Här kommer recept på världens enklaste glass. Perfekt om man vill ha något sött riktigt fort. Det gäller bara att ha skivade, frysta bananer på lager. Skrolla ner lite så hittar du receptet där. 

Ha det gött! Och njut av sommaren. Eller nej. Du ska göra precis det du känner för. Bara det, inget annat. 

Kram Nathalie ♡

Världens enklaste chokladglass

3 frysta mogna bananer
3 msk kakao
1 dl cashewnötter

Mixa bananerna till en slät, mjukglassliknande konsistens i en matberadeare eller mixer. Lägg till kakao och mixa tills det blandats helt. Smaka och ha i mera kakao om det behövs. Häll till sist i cashewnötterna och mixa lite så att det blir små nötbitar i glassen. Toppa med mera nötter eller varför inte färska bär. Serveras helst genast! 

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Sök

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari