Upptäck glädjen, friheten och kraften i din kreativa förmåga.

Du är född kreativ.

Alla är vi födda med förmågan att uttrycka oss kreativt. Vi har alla konst inom oss som bara väntar på att få komma ut och delas med världen. Vi är här för att skapa, beröras och beröra andra med det vi skapar från djupet av våra hjärtan. Må det vara genom musik, poesi, målning, vackra trädgårdar eller vilket annat kreativt uttryck som helst. Du har det inom dig.

Jag här för att hjälpa dig att komma i kontakt med och uttrycka den förmågan.

Kurser & workshops i

Intuitiv & abstrakt målning

Jag har målat intuitivt tillsammans med hundratals människor under det senaste året, och jag vet att alla kan måla på det här frigörande och tillåtande sättet.

Jag vet att alla har förmågan att förlora sig i den magiska världen som öppnar sig när tankarna och känslan av tid och rum försvinner. När det enda som existerar är färger, former och kreativitetens intuitiva impulser.

Jag vill inspirera dig till att öppna dörrarna till en helt underbar värld av djup läkning, ro i själen och sprakande färger. Du är varmt välkommen att komma och måla tillsammans med mig.

Pssst! Jag erbjuder även rekreationsdagar åt företag och organisationer, samt skräddarsydda workshops för möhippor, fester och andra privata tillställningar. Hör av dig och vi skapar den bästa lösningen för just dina önskemål.

You are the art.

Angela Miller

MIN EGEN KONST

Energifyllda, abstrakta målningar

Jag upptäckte abstrakt målning 2019, och sedan dess har den förändrat mitt liv. Jag hittade ett kreativt uttryck som kunde ta mig djupare, göra mig friare och hjälpa mig att hitta mitt sanna jag på sätt ingen annan konstnärlig praktik kunnat göra tidigare.

Tack vare måleriet hittade jag hem till min inre konstnär igen.

Mina målningar är kraftfulla och innehåller ofta en rörelse framåt och uppåt. Jag älskar att måla med starka färger, men också i naturliga jordnära toner. Jag målar med akryl och blandar färger med vatten för skapa intuitiv rörelse och flow i mina verk.

Jag önskar att min konst ska fylla dig och ditt hem med energi och livsglädje.

NathalieAuren_signature-06

Mina senaste målningar

Hittar du en målning som tilltalar dig?

Du är då varmt välkommen att mejla mig, så berättar jag mera om pris och leverans. Jag tar även emot specialbeställningar ifall du har en önskan om hurudan tavla du vill ha.

The Universe buries strange jewels deep within us all, and then stands back to see if we can find them.

Elizabeth Gilbert

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari