6 veckors onlinekurs

Hitta din väg och kom hem till ditt sanna jag

Den här kursen är för dig med stora drömmar och ett öppet hjärta

Detta är för dig, kvinna, som vet att du är här för att leva ditt liv fullt ut. Du är nyfiken på och vill gå din egen väg, och du längtar efter att leva ett liv i linje med dina värderingar och drömmar. Det här är för dig som är redo att komma hem till ditt sanna jag.

Denna 6-veckor långa onlinekurs kommer att hjälpa dig att hitta tillbaka till dig själv och varför du är här. Du kommer att få den klarhet du behöver för att kunna ta dina nästa steg mot det liv du längtar efter. Du kommer att få verktygen för att känna dig mera hemma i dig själv under din resa.

Det är dags att komma ihåg och bli den du alltid varit.

Och jag delar så gärna den resan med dig.

Start måndag 28 november kl. 18.00 EET

Detta är för dig som..

Detta är INTE för dig som..

Kursen innehåller:

Feedback från tidigare coaching kunder

Hur är kursen uppbyggd?

Kursen innehåller 6 moduler där vi varje vecka jobbar med olika teman – allt för att du ska komma närmare ditt sanna jag.

Vi ses online via Zoom varje måndag kl 18.00 (förutom veckan efter jul, då träffas vi på onsdag).

Alla sessioner spelas in, så ingen fara ifall du inte kan delta live alla veckor.

Mellan våra träffar får du uppgifter som hjälper dig vidare på din resa, och du välkomnas att vara i kontakt med de andra kvinnorna på kursen i vår privata Facebook grupp.

Kursen hålls på engelska. Du är dock välkommen att kommunicera på svenska om det passar dig bättre.

Modul 1 - 28 november

Your present moment & the power of gratitude

Vi inleder vår resa tillsammans med en öppningsceremoni; vad är din intention för det du nu inleder?

Under vår första session kommer du att få göra en “inventering” av ditt liv. Var befinner du dig idag? Vad fungerar, och vad fungerar inte? Du kommer att få en tydlig bild på hur ditt nuläge ser ut och hur alla delar av livet hör ihop.

Du kommer också att lära dig hur du använder och tar kontakt med tacksamhetens kraft, eftersom den höga frekvensen av att vara tacksam för vad du redan har är nyckeln när du vill skapa något nytt för dig själv.

Modul 2 - 5 december

Connecting with your vision & future Self

Andra veckan handlar om att ta kontakt med din framtid. Vad drömmer du om? Vad är ditt hjärtas djupaste längtan? Du kommer att uppmuntras till att drömma stort, utan att oroa dig över “hur” eller “tänk om..?”.

Du får också lära dig om det energiska fältet där allting är möjligt och redan finns tillgängligt för dig.

Modul 3 - 12 december

Shadows & limiting beliefs

Nu vet du var du står idag och vart du vill vara på väg. På vår tredje session kommer du att få se på vad som hindrar dig. Vad stoppar dig från att vara ditt sanna jag? Vilka begränsande tankar om dig själv bär du med dig från tidigare?

Modul 3 är som en ordentlig städning på din insida, vi behöver se på vad som begränsar oss för att kunna släppa och skapa nytt.

Modul 4 - 19 december

Connecting with your dharma & taking aligned action

Under vecka 4 får du lära dig om dharma; sin själs syfte. Varför är du här? Vilka gåvor är du här får att dela med dig av? Med hjälp av olika övningar kommer du att få ledtrådar om ditt varför och vad som på riktigt får igång din inre glöd.

Vi kommer också att prata om att ta "aligned action" och rent praktiskt ta steg framåt på din resa. Att känna tillit och släppa taget är också viktiga ämnen för denna modul.

Modul 5 - 28 december

Your inner feminine & masculine energies

Modul 5 hjälper dig att förstå och ta kontakt med dina inre feminina (yin) och maskulina (yang) energier. Vad är de, och hur kan det hjälpa dig att förstå dem på din resa? Vilka utmaningar kan vi uppleva om vår feminina och maskulina energi är i obalans?

Du kommer att få övningar och verktyg som hjälper dig att balansera din inre man och inre kvinna.

Modul 6 - 2 januari

Deep nourishment

Vår sista modul handlar om att nära dig själv på djupet. Vilken näring behöver du för att leva ett liv i linje med dig själv och din sanning? Hur kan du fylla din egen bägare?

Här finns även plats för frågor!

Vi avslutar med en closing ceremony för att fira hur långt du kommit och för att bjuda in det nya året med öppna armar. Hur ska du fortsätta härifrån? Vad behöver du för att känna dig stöttad på din resa?

Can you remember who you were, before the world told you who you should be?

Charles Bukowski

Efter kursen kommer du att..

Kom dock ihåg att dina resultat under och efter kursen är helt baserade på ditt eget engagemang och din villighet att lära känna dig själv. Kursen kommer att ge dig kunskap och verktyg som hjälper dig framåt på din väg, det är sedan upp till dig hur du använder dem och hur djupt du väljer att gå. Reservera om möjligt minst en timme per vecka utöver våra sessioner för reflektion och övningar. You’ve got this! 

Det här är din resa; din resa hem till dig själv. Det är dags att minns vem du är, på riktigt.

Känner du att detta är något för dig? Du är så välkommen med på resan. Jag ser så fram emot att få gå med dig en bit på vägen.

Din investering för kursen är:

När du bokat  din plats genom att betala avgiften får du en bekräftelse skickad till din e-post. Du få sedan mera information närmare kursstart. Jag ser SÅ framemot att göra den här resan med dig!

Vill du veta mera om mig?

Vad är det ditt hjärta längtar efter?

Om du är redo att stanna upp, lyssna och ta reda på, då är denna kurs för dig.

Price Based Country test mode enabled for testing Sverige. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari