gratis online workshop

Upptäck ditt kreativa jag

Vad innebär det att leva kreativt?

När du hör ordet kreativitet tänker du kanske på att uttrycka sig kreativt genom olika konstformer. Detta är absolut en stor det av att vara kreativ, men kreativitet innefattar också SÅ mycket mera.

Kreativitet är vår mänskliga förmåga att tänka i nya banor. Att lösa problem och se nya möjligheter. När vi uttrycker oss kreativt fångar vi en idé från den osynliga tanke- och idévärlden och tar in den i vår verklighet; vi skapar bokstavligen något nytt från tomma intet.

Kreativitet är vår livskraft, lusten till att leva. Inspirationen till att växa, lära sig och skapa nytt. Att följa den inre rösten och att våga pröva nya, okända vägar. Att hitta nya lösningar och öppna nya dörrar, utan att veta vad som väntar på andra sidan.

Vi har alla denna kraft inom oss, men ibland behöver den väckas, näras och lirkas fram. Den behöver uppmärksamhet och kärlek, kanske också läkning.

Detta är för dig som är nyfiken på att upptäcka och fördjupa din relation med DIN kreativa förmåga.

Jag ser fram emot att dela detta med dig!

Måndag 13 mars kl. 18 (finsk tid)

+ tisdag 14.3 kl. 10 (på engelska)

Under workshopen bjuds du in till att upptäcka och väcka din kreativitet genom rörelse, meditation och journaling.

Jag kommer att dela med mig av mina insikter om att leva kreativt och hur vi kan komma i kontakt med vår unika kreativa förmåga.

På slutet av workshopen kommer jag även att berätta om mina nya erbjudanden där du och din kreativitet är i fokus.

Vem är jag?

Jag heter Nathalie, och för mig är kreativitet ett sätt att leva. Jag har uttryckt mig kreativt i hela mitt liv, och de senaste 10 åren har kreativiteten haft en avgörande roll i mitt yrkesliv. Och inte bara i mitt jobb; min vilja och lust till att skapa har gett mig ett rikare liv och hjälpt mig att hitta tillbaka till mig själv och min livsglädje när livet varit tufft.

Tack vare att jag vågat hitta egna vägar och så gott som hela tiden skapat nytt, samt att jag delat det jag skapat, har jag har lärt mig en hel del om den kreativa processen. Hur den kan bidra till vår läkning och hjälpa oss att komma i kontakt med vår innersta kärna, och samtidigt utmana oss att möta våra skuggor och det som hindrar oss att leva fullt ut.

Jag vill hjälpa dig att hjälpa dig själv att komma i kontakt med din unika kreativa kraft. Jag jobbar som coach, konstnär och kreativ lärare och brinner för att se dig stiga in i din fulla kreativa potential.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.