Upplev dig själv

– yoga retreat för kvinnor –

19-21 augusti

vid Emmes Retreat i Nedervetil

med Nathalie Aurén & Annika Slussnäs

Vad är det som gömmer sig där på din insida, där under alla lager och roller? Vad är det som vill uttryckas, kännas och beröras? Vad är det som längtar efter att få komma ut och ta plats?

Vi välkomnar dig, vackra kvinna, som vill upptäcka dig själv och din kvinnokraft på djupet. Du som vill smaka på allt det som är äkta och sant. Allt det som viskar och bubblar där under ytan, det som bara väntar på att få flyga fritt. Allt det som är du.

Detta blir en helg för att hedra din kvinnlighet. Där din egen upplevelse av dig själv och din omgivning blir din resa. Tillåtande, frigörande, kravlöst och inkännande. I djup gemenskap systrar emellan, och med allra största respekt för just din upplevelse.

Lyssna på rösten som viskar där inne i din bröstkorg. Hon som vill, hon som längtar. Hon som vill släppas ut och vara precis den hon är. Det är dags nu, och det vet hon.

Upplev dig själv...

...genom rörelse, tystnad och stillhet. Genom yoga, meditation, skogsbad och delningscirklar. Genom lek, intuitiv dans och kravlöst, kreativt skapande. I gemenskap, och i varande med henne som bor där inne i din bröstkorg. I skratt och i gråt. I det lätta, och kanske också i det tunga.

Upplev dig själv genom allt det som är.

Denna helg kräver inget av dig. Det finns inga måsten eller färdiga mallar. Du välkomnas istället att lyssna på din kropp och din känsla, och göra helgen till din egen upplevelse.

Vad behöver du?
Vad längtar du efter?
Vad känns bra?


Det är från de frågorna allting börjar, och slutar. Du kommer att få njuta och verkligen rå om dig, på alla plan. Näring för själen är det du kommer att ge dig själv denna helg.

Pris: 585€

Du betalar 85€ i anmälningsavgift för att säkra din plats, den resterade summan faktureras i slutet på juli.

I priset ingår all program, övernattning i delat boende i mysiga trädhus, frukost, lunch och middag samt tillgång till kanoter och kajaker under hela vistelsen.

Retreaten hålls vid natursköna Emmes Retreat, Haavistovägen 357, 68410 Nedervetil.

Bekanta dig med Emmes Retreat HÄR.

Preliminärt program:

FREDAG 19.8
15.00 - Incheckning
15.30 - Öppningscirkel
16.00 - Yoga
18.30 - Middag
20.00 - Eldceremoni

LÖRDAG 20.8
7.00 - Morgonyoga
9.00 - Frukost
10.00 - Egen tid
12.00 - Lunch
13.00 - Skogsbad
15.00 - Frigörande dans & intuitiv målning
18.00 - Middag
20.00 - Bastu

SÖNDAG 21.8
7.00 - Morgonyoga
9.00 - Frukost
10.00 - Avslutningscirkel
12.00 - Utcheckning

Observera att det kan ske ändringar i programmet.

Annika är embodied yogalärare, MediYoga instruktör och indisk huvudmassör, och har sitt företag Yoga by Anki.

"Jag är nyfiken på personlig utveckling, både min egen och andras. Att leva dagarna i närvaro ligger nära hjärtat, i daglig praktik. Och så förstås yogan, som en viktig del av livet. Embodied yoga för mig är att öppna rummet för deltagarna att yoga i, väcka nyfikenhet och upptäckarglädje i vad den egna kroppen kan. Utan att döma, utan att prestera. Bjuda in till utforskning på ett vänligt, hjärtevarmt sätt. För dig och mig."

Nathalie jobbar som kreatör, yogalärare och coach. Hon driver sitt kreativa företag där glädje, passion och meningsfullhet är kärnan.

"Jag brinner för att vägleda andra kvinnor till att hitta sitt sanna jag, att komma i kontakt med sin feminina energi och hitta sin egen väg här i livet. Intuitiv målning, frigörande dans och djupa diskussioner är något av det bästa jag vet. Mina yogaklasser är mjuka och avkopplande, och de bjuder också in till att utforska dig själv och din kropp på djupet."

Feedback från Nathalies yogaretreat vid Emmes Retreat förra sommaren:

Bred ut dina vingar.
Och flyg fritt.

Vill du uppleva allt detta?

Du är så välkommen. Vi tar emot 8-10 härliga kvinns! Anmäl dig så fort som möjligt om du vill säkra din plats. När du anmält dig får du bekräftelse och faktura för anmälningsavgiften (85€) skickad till din e-post.

Jag vill anmäla mig!

Frågor och svar

Du anmäler dig via formuläret ovan! När du anmält dig får du bekräftelse och faktura för anmälningsavgiften (85€) skickat till din e-post. Anmälningsavgiften betalas inte tillbaka ifall avbokning sker efter 15.7.2022. Den resterande summan (500€) faktureras i juli och bör vara betald senast 3.8.2022. 

Om du råkar bli sjuk hör du av dig så fort som möjligt. Blir du sjuk och avbokar 24h innan retreaten börjar får du hela avgiften (500€) tillbaka. Avbokar du senare får du 50% (250€) av avgiften tillbaka. Observera att du måste uppvisa läkarintyg.

Det kan du. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Alla yogapass är väldigt tillåtande och du anpassar rörelserna enligt din kropp.

Frigörande dans är fri rörelse till musik. Det är ett mycket tillåtande sätt att komma i kontakt med din kropp och ditt inre. Du väljer själv hur mycket eller lite du rör på dig. Det är rörelse på ditt sätt och hjälper dig att släppa tankarna på hur du ser ut eller hur du ”borde” göra, och istället låta kroppen och musiken styra. Vi leker och har roligt, helt utan krav och prestation!

Jo, det kan du! Du behöver aldrig ha hållit en pensel för att delta. Intuitiv målning handlar inte om att skapa något ”bra” eller fint. Det är ett lekfullt sätt att ta kontakt med ditt barnasinne och lyssna din magkänsla. Vilka färger dras du till, vad vill du uttrycka? Vi fokuserar på processen snarare än slutresultatet.