En coachingresa för dig som längtar efter mera kreativitet i ditt liv

– individuell coaching –

Det här är för dig som vill upptäcka, utforska och frigöra ditt kreativa jag

She who creates är en intuitiv och kreativ coachingresa där ditt skapande jag är i fokus. Vem är hon, vad behöver hon och vad är det som hennes hjärta längtar efter?

När du tar hand om och kultiverar din kreativa energi sprider den sig som ringar på vattnet. Hela du och alla områden i ditt liv gynnas av att du öppnar upp för mera kreativitet i dig och i din vardag.

Under våra sex sessioner tillsammans kommer vi att djupdyka i dig och din kreativa värld. Vi kommer att ta reda på vad du vill och drömmer om. Du får lära känna ditt kreativa jag på djupet. Vad behöver hon för att känna sig inspirerad och påfylld?

Vi kommer också att se på om det finns något som hindrar dig från att leva ut dina kreativa drömmar. Finns det rädslor eller begränsande tankar från ditt förflutna som stoppar dig?

Efter vår resa tillsammans kommer du att ha en klarare bild av vem ditt kreativa jag är och vad hon längtar efter att skapa. Med mitt stöd och olika inspirerande övningar kommer du att ha tagit konkreta steg mot ett mera kreativt liv!

Nu är det dags att släppa fram ditt kreativa jag och ge henne det hon behöver för att uttrycka sig fullt ut!

Vi börjar i april!

Detta är för dig som..

Detta är INTE för dig som..

Coachingen innehåller:

Feedback från tidigare coaching kunder

Hur går det till?

Vi börjar vår coachingresa i april. Du väljer om vi ses online via Zoom eller vid Villa Rosenlunden i Jakobstad.

Från och med april träffas vi ungefär varannan vecka, vilket betyder att vi vår sista session hålls i slutet av juni. Tidsspannet kan dock justeras enligt dina behov och önskemål.

Innan vår första session får du tillgång till den första inspelande sessionen som fungerar som en öppning för vår resa tillsammans. Sessionen innehåller övningar som kommer att hjälpa dig att skapa en tydlig bild av var du befinner dig just nu och vad det är som du önskar få ut av coachingen.

Känner du dig osäker?

Innan du anmäler dig till She who creates kan du boka ett gratis samtal för att ta reda på om detta är rätt coaching program för dig. Under samtalet (ca 15 minuter) får du ställa alla frågor du har så att vi kan ta reda på om jag är rätt coach för dig.

Samtalet medför ingen som helst press på att du sedan ska anmäla dig, det viktigaste är att du får känna in om detta är rätt för dig just nu!

Vem är jag?

Jag heter Nathalie, och för mig är kreativitet ett sätt att leva. Jag har uttryckt mig kreativt i hela mitt liv, och de senaste 10 åren har kreativiteten haft en avgörande roll i mitt yrkesliv. Och inte bara i mitt jobb; min vilja och lust till att skapa har gett mig ett rikare liv och hjälpt mig att hitta tillbaka till mig själv och min livsglädje när livet varit tufft.

Tack vare att jag vågat hitta egna vägar och så gott som hela tiden skapat nytt, samt att jag delat det jag skapat, har jag har lärt mig en hel del om den kreativa processen. Hur den kan bidra till vår läkning och hjälpa oss att komma i kontakt med vår innersta kärna, och samtidigt utmana oss att möta våra skuggor och det som hindrar oss att leva fullt ut.

Jag vill hjälpa dig att hjälpa dig själv att komma i kontakt med din unika kreativa kraft. Jag jobbar som coach, konstnär och kreativ lärare och brinner för att se dig stiga in i din fulla kreativa potential.

“A creative life is an amplified life. It's a bigger life, a happier life, an expanded life, and a hell of a lot more interesting life. Living in this manner—continually and stubbornly bringing forth the jewels that are hidden within you—is a fine art, in and of itself.”

Elizabeth Gilbert

Du är född till att skapa och uttrycka dig kreativt.

Känner du att denna coachingresa kunde vara något för dig? Jag ser i så fall fram emot att stöda dig under din process. Tillsammans kommer vi att frigöra ditt kreativa jag!

Din investering är:

Möjligt att betala i 2 eller 3 rater.
Priset innehåller moms 24%.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret nedan. Jag kontaktar dig inom 24h!

Jaa, jag vill anmäla mig till

She who creates!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.