Längtar du efter att känna dig hemma, trygg och närvarande i din egen kropp?

Kroppen vet.

Och det är kroppen som har svaren, inte huvudet. Men för att hitta de svaren behöver vi först återskapa kontakten till kroppen. Vi behöver ta oss från huvudet och tankarna ner till kroppen och andetaget. Skapa en trygg plats att vara, känna och leva i, och komma i kontakt med visdomen som bor där inom dig.

Jag här för att guida dig tillbaka hem till kroppen igen.

Kurser & workshops i

Yin & Hatha yoga

Jag håller kurser och workshops i yin och hatha yoga. Jag är utbildad 200h hatha yogalärare med vidareutbildning i yin yoga.

På mina yogapass är närvaro i kroppen det allra viktigaste. Vi fokuserar på andetaget och rör oss alltid utgående från vad just din kroppen behöver.

Jag guidar dig till att hitta en trygg plats i din egen kropp där du kan vila och röra dig ifrån. Du kommer ner från huvudet och landar i kroppen. Långsamt, inkännande och tillåtande.

Workshops i

Intuitiv rörelse

Intuitiv och frigörande rörelse och dans har förändrat mitt liv. Och det är därför vill jag dela detta med dig!

Jag vill bjuda in dig till ett tryggt utrymme där dina egna unika rörelser välkomnas. Där det inte spelar någon roll hur något ser ut eller låter; det är din egen upplevelse och kontakt med dig själv som är det enda viktiga. Hur vill din kropp röra sig om du tillåter den att leda dig?

Där står vi med svaren i kroppen, letandes febrilt i huvudet.

Korsdragspoesi

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.