Söker du nya vägar och svar i livet?
Vill du lära känna dig själv på djupet?

Då kan coaching vara något för dig.

Då kan coaching vara något för dig, och jag är här för stöda dig på vägen.

Och jag är här för stöda dig på vägen.

Coaching är ett kraftfullt sätt att lära känna dig själv på ett djupare plan, som hjälper dig att se möjligheterna, hitta svaren och vägen framåt i ditt liv.

Kanske du känner dig vilsen, kanske du står inför ett vägskäl i livet, kanske du längtar efter att börja leva fullt ut istället för att bara överleva. Kanske vet du att du behöver en förändring i ditt liv, men du vet inte var du ska börja.

Coachingen hjälper dig att komma vidare, att hitta modet och styrkan inom dig för att ta dina nästa steg, och den stärker relationen till den viktigaste personen i ditt liv; dig själv.

Jag brinner för att se människor hitta sig själva och sin sanna väg framåt i livet. Jag älskar att se DIG lyckas, blomma ut och stiga in i din fulla potential. Jag är här för att gå bredvid dig på din väg, stöda dig under processens gång och hjälpa dig att hitta svaren du söker.

Hur går det till?

Individuell coaching

Coaching tillsammans med mig är intuitivt, tillåtande och väldigt tryggt. Du är sedd och hållen.

Vi gräver där du står, och skapar en tydlig bild av hur ditt liv ser ut just nu. Vi ser på vad som fungerar och var det behövs förändring. Du får ta kontakt med din vision, ditt hjärtas drömmar och ditt framtida jag.

Vi jobbar alltid med det som är mest levande hos dig just i den stunden vi möts. Tillsammans sätter vi upp ett mål för coachingen, vart är det du är påväg? Hur vill du känna, vad vill du uppleva?

För att komma i kontakt med din intuition tar vi ofta in kroppsliga och kreativa övningar för att komma bort från huvudet och ner i kroppen, där din inre visdom bor. Under processens gång lär du dig mera om dig själv på alla plan. Vem är du är under alla lager och roller?

Med mitt stöd tar du konkreta steg för att komma framåt på din livsväg. Du kommer närmare ditt sanna jag, den du alltid varit.

Är du redo att ta språnget?

Om du känner att coaching kunde vara något för dig är du varmt välkommen att ta kontakt. Vi kan boka en gratis konsultation för att ta reda på om jag är rätt coach för dig.

Att investera i din egen utveckling och i din framtid är en av de allra finaste gåvorna du kan ge dig själv.

Det vore en ära att få gå med dig. Jag hoppas vi hörs!

VILL DU VETA MERA OM MIG?

Feedback från tidigare coaching kunder

Vad är det som ditt hjärta längtar efter och drömmer om?

....är du redo att stanna upp, lyssna och ta reda på?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.