Feminine flow

YOGA RETREAT

njutning, kreativitet och närvaro

13-15 augusti vid Emmes Retreat

Behöver du stanna upp och ge dig själv tid för att ta kontakt med dig själv och din kropp? Vill du utforska din kreativitet och ge dig själv tillåtelse att ta emot och njuta av det som livet har att ge? Vill du ge dig själv en helg i yogans tecken, i en miljö som bjuder in till stillhet och reflektion?

Du, härliga kvinna,

...är varmt välkommen på Feminine Flow Yoga Retreat med mig Nathalie vid Emmes Retreat i Nedervetil. Vi kommer att yoga och meditera i shalan uppe bland trädtopparna, äta god vegetarisk mat, njuta av naturen omkring oss och sova i mysiga trädhus.

Du får dessutom lära dig om hur du kan komma i kontakt med ditt inre feminina flöde, vi kommer att utforska hur det känns att röra sig fritt till musik och jag kommer även att vägleda dig genom en workshop i intuitiv målning.

Du är välkommen precis som du är, du behöver varken ha yogat, målat eller dansat tidigare för att kunna delta. Det enda som krävs är att du lyssnar på din kropp och har ett öppet och nyfiket sinne.

Pris: 380€ (faktureras ca 3 veckor innan retreaten)

I priset ingår övernattning och alla måltider som finns listade i programmet. På området finns ett sommarkök där du vid behov kan koka kaffe/te, tillaga mellanmål eller annat som du önskar.

Övernattningen sker i delat boende i trädhus eller Tenstile-tält. Egna lakan och handduk medtas, kan också hyras mot en extra avgift. Fri tillgång till kajaker, kanoter och cyklar under hela vistelsen.

Du kan bekanta dig mera med natursköna Emmes Retreat HÄR.

Preliminärt program:

Fredag:
15.00 - Incheckning
15.30 - Öppningscirkel
16.00 - Yinyoga
18.00 - Middag
20.00 - Föreläsning

Lördag:
7.00 - Morgonyoga
9.00 - Frukost
10.00 - Fritid
13.00 - Lunch
15.00 - Fri rörelse & intuitiv målning
19.00 - Middag
20.00 - Bastu

Söndag:
7.00 - Morgonyoga
9.00 - Frukost
10.00 - Avslutningscirkel
12.00 - Utcheckning

Observera att det kan ske ändringar i programmet.

Retreaten är fullbokad!

Sommarens retreat är fullbokad, men du har möjlighet att skriva upp dig på en väntelista ifall det kommer avbokningar pga sjukdom. Jag hör då av mig till dig!

Lägg till mig på väntelistan!