ONE DAY

Feminine flow

MINI RETREAT

kreativitet, närvaro & yoga

lördag 30 oktober

vid Villa Rosenlunden i Jakobstad

Behöver du stanna upp och ge dig själv tid för att ta kontakt med dig själv och din kropp? Vill du utforska din kreativitet och ge dig själv tillåtelse att leka och njuta av det som livet har att ge? Vill du ge dig själv en heldag med skön gemenskap, yoga, god mat, fri rörelse och intuitiv målning?

Varmt välkommen på

Feminine Flow MINI Retreat i Jakobstad i oktober. En heldag för dig, härliga kvinna. Vi inleder dagen med ett skönt yogapass, vi äter god vegetarisk mat och du får tid för reflektion och avkoppling. Under dagen får du på olika sätt ta kontakt med din kreativitet och inre flöde.

På eftermiddagen kommer du att få utforska hur det känns att röra dig fritt till musik och jag vägleder dig genom en workshop i intuitiv målning.

Du är välkommen precis som du är, du behöver varken ha yogat, målat eller upplevt fri rörelse tidigare för att delta. Det enda som behövs är att du lyssnar på din kropp och har ett öppet och nyfiket sinne.

Pris: 139€

I priset ingår all program, konstmaterial, vegetarisk lunch, eftermiddagsfika samt te och frukt på morgonen.

Mini-retreaten hålls vid mysiga Villa Rosenlunden, Rosenlundsgatan 3A, i Jakobstad.

Bekanta dig med huset HÄR.

Lördag 30.10 kl. 9-16.30

Preliminärt program:

9.00 - Öppningscirkel
9.30 - Yin & Yang yoga
11.00 - Journaling & egen tid
11.30 - Vegetarisk lunch
12.30 - Fri rörelse & intuitiv målning
15.00 - Eftermiddagsfika
15.30 - Avslutningscirkel

Observera att det kan ske vissa ändringar i programmet.

Feedback från Feminine Flow Yoga Retreat vid Emmes Retreat i augusti.

Låter detta som en dag för dig?

Med på retreaten ryms max 9 deltagare. Vill du alltså säkra din plats, anmäl dig så fort som möjligt. Observera att din anmälan är bindande. När du anmält dig får du faktura skickat till din e-post. Men blir du sjuk hör du av dig, så löser vi det.

Jag vill anmäla mig!

FAQ

Du anmäler dig via formuläret ovan. När du anmält dig får du bekräftelse och faktura skickat till din e-post. 

Om du råkar bli sjuk hör du av dig så fort som möjligt. Blir du sjuk och avbokar 24 h innan retreaten börjar får du pengarna tillbaka. Avbokar du senare får du 50% av avgiften tillbaka.

Det kan du. Ingen tidigare erfarenhet behövs. Yogapasset är väldigt tillåtande och du anpassar rörelserna enligt din kropp.

Fri rörelse till musik är ett mycket tillåtande sätt att komma i kontakt med kroppen och ditt inre. Du väljer själv hur mycket eller lite du rör dig. Det är inte dans, det är rörelse på ditt sätt. Fri rörelse är ett sätt att öva på att släppa tankarna på hur det ser ut eller hur du ”borde” göra, och istället låta kroppen och musiken styra. 

Jo, det kan du! Du behöver aldrig ha hållit en pensel för att delta. Intuitiv målning handlar inte om att skapa något ”bra” eller fint. Det är ett lekfullt sätt att ta kontakt med ditt barnasinne och lyssna din magkänsla. Vilka färger dras du till, vad vill du uttrycka? Vi fokuserar på processen snarare än slutresultatet. Jag kommer att vägleda dig igenom hela resan och dela med mig av tips och tricks enligt behov.