Yogakurser våren 2021

Snart byter vi år och det börjar bli dags att tänka framåt. Hur vill du ta hand om dig själv under våren? Vad behöver du för att må bra i allt det som händer inom och runtomkring dig?

Ifall någon av mina yogakurser känns rätt för dig är du så varmt välkommen att anmäla dig. Jag hoppas vi ses i yogasalen. Kurserna ordnas tillsammans med Jakobstads Arbis och Pedersöre MI.

After Work Yin & Yang yoga

Varva ner efter arbetsdagen med avkopplande yin&yang yoga för både kropp och sinne. Vi inleder passet med lugn och vilsam yinyoga där fokuset ligger på andning och medveten närvaro. Yinyogan följs av mjuka och långsamma dynamiska rörelser för att väcka kroppen och öka cirkulationen. Vi avslutar med avslappning och en kort meditation. Vart tredje pass ägnar vi enbart åt yinyogan. Yogan passar alla, nybörjare som mera erfarna. Ta gärna med egen yogamatta, en filt, vattenflaska och ett par större kuddar.

12.1-27.4.2021
Tisdagar kl 16.30-18.00, 15 ggr
Jakobstads Arbis – Yogasalen (eller online via Zoom ifall behovet finns)
Avgift: 13€
ANMÄL DIG HÄR

SommarYin

Inled sommaren med lugn och harmonisk yinyoga. Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där vi håller positionerna under en längre tid. Genom att fokusera på andning och medveten närvaro i alla positioner ger vi både kropp och sinne tid att slappna av och släppa på spänningar. Yinyoga passar alla, nybörjare som mera erfarna. Ta gärna med egen yogamatta, en filt, vattenflaska och ett par större kuddar.

31.5-28.6.2021
Måndagar kl. 18.00-19.30, 5 ggr
Jakobstads Arbis – Yogasalen (eller online via Zoom ifall behovet finns)
Avgift: 20€
ANMÄL DIG HÄR

Restorative Yinyoga – Workshop

Vila. Återhämtning. Läkning. Under denna eftermiddag får du pröva på avslappning på djup nivå. Vi håller alla positioner i fem till tio minuter, detta för att signalera till ditt nervsystem att det är tryggt att vila och låta både kropp och sinne slappa av. Kom som du är, passet är till för alla. Ta gärna med egen yogamatta, en filt, vattenflaska, varma kläder och minst 3 större kuddar.

sö 7.2.2021 kl. 14.15-16.30
Jakobstads Arbis – Yogasalen (eller online via Zoom ifall behovet finns)
Avgift: 13€
ANMÄL DIG HÄR

Yinyoga för lugn & ro – Workshop

Ge dig själv ett par timmar i avslappningens tecken. Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där vi håller positionerna under en längre tid. Genom att fokusera på andning och medveten närvaro i alla positioner ger vi både kropp och sinne tid att slappna av och släppa på spänningar. Passet avslutas med en lång avslappning samt en meditation. Yinyoga passar alla, nybörjare som mera erfarna. Ta gärna med egen yogamatta, en filt, vattenflaska och ett par större kuddar.

lö 10.4.2021 kl. 9.00-11.15
Jakobstads Arbis – Yogasalen (eller online via Zoom ifall behovet finns)
Avgift: 13€
ANMÄL DIG HÄR

må 12.4.2021 kl. 18-20.15
Pedersöre MI – Sundby samlingshus
Anmälan öppnar senare

Utrensande yinyoga – Workshop

Dags för vårstädning! Under denna workshop fokuserar vi på att rensa ut det vi inte längre behöver. Vi gör lugna yinyoga-positioner som lägger igång kroppens egen utrensning, samtidigt som vi fokuserar på djupandning och medveten närvaro. Yinyoga är en lugn och meditativ yogaform där vi håller positionerna under en längre tid. Passet avslutas med en lång avslappning samt en meditation. Yinyoga passar alla, nybörjare som mera erfarna. Ta gärna med egen yogamatta, en filt, vattenflaska och ett par större kuddar.

lö 8.5.2021 kl. 9.00-11.15
Jakobstads Arbis – Yogasalen (eller online via Zoom ifall behovet finns)
Avgift: 13€
ANMÄL DIG HÄR

Må 10.5.2021 kl. 18-20.15
Pedersöre MI – Nordanå Byagård (Purmo)
Anmälan öppnar senare

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.