Vårens kurser – anmäl dig redan nu!

Planeringen för våren är i full gång, och mina kurser tillsammans med Jakobstads Arbis finns nu ute. I mars blir det blir fyra helt nya Happy Food -kurser i Jakobstad och Larsmo där vi lagar vegetariska, glutenfria och naturligt sötade recept. Och i mitten på januari håller jag en helt ny kurs i hur du gör din egen vision board inför det nya året.

Jag vet att du är mitt uppe i julbestyren och det sista du tänker på just nu är vad du ska göra efter nyår, allra minst vad du har för dig i mars. Det är ju evigheter dit! Men jag vill ändå passa på och puffa för vårens kurser, plasterna brukar gå åt snabbt när kurskatalogen kommer ut vid årskiftet. Ta dig en liten titt och passa på och säkra din plats ifall du inte hann få en plats i höstas, eller om du är en av mina stammisar och bara vet att du ska komma igen. Och självklart om du aldrig ens hört om mina Happy Food-kurser tidigare men tycker det verkar intressant. Oavsett vilket så är du varmt välkommen 🙂

Information och länkar till anmälning hittar du längre ner. Dela gärna detta blogginlägg med nära, kära och bekanta som du tror skulle ha glädje av att delta. Jag hoppas att vi ses i vår!

kram Nathalie

Happy Food 3.0 – Inspiration och idéer till dagens alla måltider, nya recept

Glad mat som gör gott för både kropp och själ. Inspiration och idéer till dagens alla måltider; frukost och mellanmål, vegetariska varmrätter samt hälsosamma bakverk och sötsaker. Vi lagar lite av varje, både salt och sött, matigt och lätt. Alla recept är vegetariska, gluten- och mjölkfria samt naturligt sötade, vissa även nöt- och äggfria. Ta med eget förkläde och ett par askar för rester. Upplägget är detsamma som på tidigare Happy Food-kurser, men alla recept är nya och fräscha!

Denna kurs passar oavsett om du deltagit i tidigare Happy Food-kurser eller om du aldrig varit på en matkurs förut.

OBS! Kostnaden för ingredienserna ingår numera i kursavgiften och faktureras av Jakobstads Arbis (kursavgift 30 €).

Datum:

Happy Food 3.0 A – Larsmo, tis 3.3.2020 kl. 18-21
Happy Food 3.0 B – Jakobstad, tors 5.3.2020 kl. 18-21
Happy Food 3.0 C – Jakobstad, tis 10.3.2020 kl. 18-21
Happy Food 3.0 D – Larsmo, tors 12.3.2020 kl. 18-21

Anmäl dig genom att trycka på kursnamnet! Endast 14 platser per kurs, så anmäl dig genast för att säkra din plats. 

Läs mera om tidigare kurser HÄR 🙂

Make your dreams happen!

Vad vill du uppnå 2020? Vilka drömmar, mål och önskningar har du inför det nya året? Kom med och gör din egen drömkarta / vision board! Lär dig om attraktionslagen och sätt den rätta stämningen med en avkopplande meditation innan vi fördjupar oss i drömmarnas värld. Ta med sax, limstift, pennor och en bunt med veckotidningar som får klippas i. En avslutande testund med tilltugg samt ett stort papper att limma på ingår i kursavgiften (20 €).

Make your dreams happen! – Jakobstad, tis 14.1.2020 kl. 18-20.15

Anmäl dig genom att trycka på kursnamnet! Endast 12 platser, så anmäl dig genast för att säkra din plats. 

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.