Knäck med pepparkaka och flingsalt | gf + m

Det här receptet misslyckades jag med flera gånger innan det blev som jag tänkt, och det var det värt! knäck har alltid varit en av mina favorit julgodis, och att kunna göra dem lite hälsosammare och fortfarande lika goda känns väldigt bra. 

Knäck med pepparkaka och flingsalt | gf + m

2 dl fet kokosmjölk 
0,5 dl kokossocker 
2 msk flytande honung 
0,5 tsk pepparkakskydda 
1 msk kokosolja 
flingsalt

 1. Koka upp kokosmjölk, kokossocker och honung i en stor kastrull. Sänk sedan till medellågt värme och låt knäcksmeten puttra tills det tjocknat, ca 15-20 min.

2. Rör till sist ner pepparkakskrydda och kokosolja och häll genast över smeten i knäckformar. Toppa med lite flingsalt och ställ i kylskåpet i 1-2 timmar.

Nathalie Aurén

Nathalie Aurén

Kreatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar:

Hej på dig!

Jag heter Nathalie Aurén, jag är konstnär och kreativ entreprenör bosatt i Jakobstad, Finland. Jag ser det vackra i det lilla, jag brinner för att skapa och utrycka mig kreativt. Jag är här för att inspirera dig till att våga vara dig själv och leva det liv du vill leva.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev

och få meditationen MÖT DITT FRAMTIDSJAG helt gratis!

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du exklusiva mejl med innehåll jag inte delar med mig någon annanstans. Du får även info om nya kurser, erbjudanden och produkter.

Inget spam, I promise! Du kan sluta prenumerera när som helst.